Ford Ranger ProRunner este versiunea cu pachetul propus de Automotive Performance Group pentru a rivaliza cu Raptor.

Ideea celor de la Automotive Performance Group, sau APG, a venit ca urmare a faptului ca versiunea Raptor nu este disponibila pentru piata americana. Astfel ca atelierul de tuning din California s-a gandit sa le ofere compatriotilor alternativa. Cu atat mai mult cu cat nu peste multa vreme este prevazuta lansarea noii generatii a lui Ford Ranger. Astfel ca, probabil, Ford nu-si va bate capul sa dezvolte in intervalul de timp care a ramas si un Raptor pentru clientii din SUA.

Pachet de 11.573 de dolari

Potrivit Motor 1, pachetul pentru Ford Ranger costa 11.573 de dolari si 15.948 cu tot cu instalare. El propune un bodykit din fibra de carbon, care ofera un plus de 254 mm in latime. Acelasi material este folosit si pentru bena. In plus, a fost schimbat designul barii fata, care este acum mai angular. Totodata, intre optiuni se regaseste si un troliu, ca si lumini KC Flex. Iar pentru zona spate, tot ca optiune, se poate comanda o bara de protectie din aluminiu care se potriveste perfect cu cea fata. Plus un roof rack din aluminiu, pentru a monta bara de lumini suplimentara.

Lucrurile nu se opresc insa aici. APG propune pentru aceasta versiune Ford Ranger si o alta suspensie, dezvoltata special pentru teren accidentat. In plus, ca urmare a modificarilor si a setului de flanse oferit de APG se pot monta roti de pana la 35 de inch si este permisa o cursa de pana la 12,5 inch a suspensiei. Tunerul nu ofera insa in pachet jantele si rotile.

In plus, nu exista nici modificari vizand motorul. Astfel ca Ford Ranger ProRunner ramane cu versiunea de baza, 2.3 litri EcoBoost. Va reamintim, aceasta propune o putere de 270 CP si un cuplu maxim de 420 Nm. Valori care insa permit performante bune in offroad pentru acest pickup.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.