Ford Bronco este, probabil, unul dintre cele mai asteptate modele anuntate de Ford pentru urmatoarea perioada. In SUA, cu siguranta, insa, se pare, exista interes si in Europa. Si o probeaza o mutare pe care Ford a facut-o deja, inregistrand deja marca si pe Batranul Continent.

Bronco se lanseaza in primavara 2020

Atunci cand a anuntat rezultatele pe prima jumatate a anului, cei de la Ford au prezentat si informatii referitoare la planurile pana in 2020. Intre acestea si faptul ca in primavara lui 2020 urmeaza sa fie lansat noul Bronco.

Un SUV care reinvie un nume celebru, dar care este perfect adaptat timpurilor. De la materialele folosite (aluminiu), la multitudinea de patente depuse. Atat de multe incat fie si daca vom regasi jumatate dintre ele la modelul de serie, Bronco va deveni adevarat deschizator de drum pentru portofoliul de produse ale marcii.

Altfel, deocamdata este cert ca vor exista doua versiuni – Ford Bronco si baby Bronco, care se va numi Bronco Sport. Ca si un pick-up derivat din acest model, asa cum am scris deja. Altfel, ramane sa ateptam insa momentul lansarii pentru a afla toate datele tehnice. Ca si modul in care va arata modelul. Despre care stim doar ca va prelua elemente de la Bronco R Race. Prototipul pe care il vedeti mai jos.

Ford Bronco vine si in Europa! In 2021? Ford-Bronco-1-1024x683In Europa din 2021?

Ei bine, la momentul despre care vorbeam, in vara, Europa nu se regasea pe harta destinatiilor lui Ford Bronco. Intre timp insa se pare ca Ford si-a schimbat planurile. Pe 31 octombrie a fost depusa o cerere de inregistrare a marcii Bronco la European Union Intellectual Property Office. In cerere sunt precizate si domeniile: “Land motor vehicles, namely, passenger automobiles, pick-up trucks, sport utility vehicles.” O dovada ca vorbim despre viitorul model si derivatele sale.

Ford Bronco vine si in Europa! In 2021? Ford-Bronco-Trademark-Europe-001-1024x756

Ramane acum de vazut momentul lansarii. Probabil ca nu o sa fie simultan cu SUA. Mai cu seama ca se lucreaza si la o varianta hybrid, iar aceasta a inceput sa devina un must-have pentru orice model. Astfel ca sunt mari sanse sa-l vedem pe piata doar din 2021. Eventual dupa o lansare europeana la Salonul Auto de la Geneva din luna martie a acelui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.