Fisker SUV a fost anuntat inca de la inceputul acestui an. Au urmat mai multe imagini teaser, iar acum un set de 3 fotografii. Plus informatii extrem de interesante.

Astfel, se confirma faptul ca modelul electric urmeaza sa apara in 2021. Acum ii cunoastem si numele: Fisker Ocean. Ca si faptul ca se lucreaza deja la un showcar. „Un prototip functional, dezvoltat pe actuala platforma”, precizeaza, intr-un comunicat, Henrik Fisker. In care este anuntata si data: 4 ianuarie 2020. Urmeaza sa fie un eveniment privat, dar compania promite ca acesta se va transmite live pe internet, astfel incat detaliile sa ajunga in toate colturile lumii.

Fisker SUV se va numi Ocean! Precomenzi, din noiembrie Fisker-Ocean-2Precomenzile din 27 noiembrie

Daca prototipul primului model al marcii urmeaza sa fie prezentat in ianurie, productia va demara in 2021. Iar primele livrari sunt anuntate pentru 2022. Insa pana atunci, la finele lunii Fisker prezinta o aplicatie mobila. Una care va permite utilizatorilor sa faca rezervari. Ca si la sistemul de leasing gandit de companie.

Pretul pentru modelul SUV Fisker urmeaza sa fie de sub 40.000 de dolari. Ceea ce inseamna ca va reprezenta una dintre cele mai ieftine optiuni de pe piata. In ceea ce priveste partea tehnica nu sunt, pentru moment, prea multe detalii. Se stie totusi ca o sa avem parte de un SUV 4×4, gratie a doua motoare electrice, cate unul pe fiecare punte. Acumulatorul este de 80 kWh si poate oferi o autonomie de peste 480 de kilometri.

Fisker SUV se va numi Ocean! Precomenzi, din noiembrie Fisker-Ocean-1024x576Interesant este insa un alt amanunt. Dupa cum vedeti si din imaginea de mai sus, Fisker Ocean este dotat cu un acoperis-panou solar. Potrivit constructorului acesta va oferi un plus de peste 1.600 de kilometri pe an. Nu este mult, dar este in ton cu ideea de autoomobil „verde”. Completata si de materialele folosite. Pentru tapiterie sunt folosite resturi de la plasele de pescuit stranse din oceane (de unde si numele), iar pentru alte elemente au fost alese solutii „vegane”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.