Dodge Durango SRT Hellcat este destul de o bestie, chiar și în varianta de serie. De fapt, s-a și instalat în poziția de cel mai puternic SUV de producție din lume, cu ai săi 710 cai putere. Cuplul fiind de 875 Nm. Nu este ieftin, deși are un preț de bază de 80.995 dolari. Însă sunt clienți dispuși să plătească în plus pentru mai multă putere.

Aici intervine Hennessey Performance. Compania texană de tuning a anunțat că va oferi un kit upgrade 1000+ pentru Durango SRT Hellcat. Lucru care nu este deloc o surpriză. Evident, v-ați dat seama că mă refer la faptul că a propus deja pachete de upgrade similare pentru modelele Dodge Charger și Challenger, ca și pentru Jeep Grand Cherokee Trackhawk.

Putere de 1012 CP și cuplu de 1314 Nm

MoparInsiders ne oferă și detalii despre acest pachet. Și precizează că ne putem aștepta la valori care să ajungă în până la 1012 CP la 6500 rpm și 1314 Nm cuplu la 4200 rpm. Ceea ce înseamnă, în fapt, că va avea același potențial ca și modelul Jeep Grandoke Cherokee Trackhawk.

Acesta își trece în cont, știți deja, un sprint 0-60 mile pe oră (0-96 kilometri pe oră) în doar 2.6 secunde. Astfel că ne pune pe jar în așteptarea valorii pe care o vom regăsi în cazul lui  Hellcat SRT Durango. În varianta sa standard, Dodge Durango SRT Hellcat reușește să ajungă de la 0 la 60 de mile în 3.5 secunde. În plus, parcurge sfertul de milă în 11.5 secunde.

Știți deja că Hennessey Performance are, de asemenea, un kit chiar mai puternic pentru Grand Cherokee Trackhawk. Care urcă puterea pînă la 1200 CP. În acest moment, nu există nici o confirmare cu privire la faptul că și Dodge Durango Hellcat va primi pachetul HPE1200. În așteptarea veștii, reamintim că Grand Cherokee Trackhawk Hennessey acoperă sfert de milă în 10.2 secunde. Astfel încât ne putem aștepta la o performanță similară de la Durango odată ce kit-ul HPE1000 este instalat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.