Durango SRT Hellcat este noul lider in ceea ce priveste puterea intre modelele SUV de serie. Modelul este echipat cu un V8 de 6.2 litri care dezvolta 720 cai putere.

Baza, Durango facelift, in versiunea SRT

Dodge a decis sa ii ofere un nou facelift modelului Durango. Este doar al doilea pentru modelul SUV lansat in 2010. Principalele modificari:

  • Design mai sportiv, independent de echipare. Grila noua, sub forma unei plase de celule, ca si alte bare de protectie. Plus blocuri optice mai inguste, cu tehnologie LED si alta semnatura luminoasa.
  • O noua linie de jante de 20 inch si un spoiler cu dimensiuni sporite.
  • Plansa de bord reproiectata. Aceasta poate include insertii decorative din fibra de carbon. Panou de bord semidigital, cu monitor central. Ecranul central este orientat mai spre sofer, iar panoul de control al climatizarii este nou.
  • Sistem multimedia Uconnect 5 cu ecrane tactile cu o diagonala de 8.4 sau 10.1 inch.
  • Versiunea Durango SRT, introdusa in 2017, dispune de un motor HEMI V8 de 6.4 litri (482 CP/637 Nm), care transmite puterea spre toate cele patru roti. Ea este dotata acum standard si cu Launch Control.
In premiera, SRT Hellcat

Fara indoiala, principala noutate o reprezinta versiunea Durango SRT Hellcat. Una care este deja disponibila in cazul lui Dodge Charger si Challenger. Versiune care este dotata cu un HEMI Hellcat 6.2 V8, care produce 720 CP si 875 Nm.

Ceea ce inseamna un plus de 3 CP comparativ cu vechiul detinator al titlului de cel mai puternic SUV, Jeep Grand Cherokee Trackhawk. Acceleratia de la 0 la 96 km/h (60 mile/ora) are loc in 3.5 secunde (ca si Jeep Grand Cherokee Trackhawk). Viteza de top este de 290 km/h.

Cu ce vine Durango SRT Hellcat special?

  • Accesorii sport, precum spoilere, priza de aer generoasa, splitter si difuzor noi. La interior, ecran central de 10.1 inch si Performance Pages. Acesta permite personalizarea raspunsurilor legate de directie, transmisie, suspensie si motor.
  • Accesorii acoperite cu Alcantara si logo-ul Hellcat pe scaune.
  • Cutie de viteze ranforsata, AWD, Launch Control. In plus, este capabil sa tracteze remorci cu o greutate de pana la patru tone.
  • Suspensie reconfigurata cu amortizoare adaptive.
  • Sistem de franare Brembo, cu discuri de 400 mm si sase pistoane in etrierele fata, respectiv 350 mm si patru pistoane pe spate. SUV-ul poate frana complet de la o viteza de 96 km/h in doar 35.4 metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.