Dacia Duster, generatia a doua, pentru off-road extrem. Cam asta a fost ideea celor de la Supernovatuning. Si nu arata rau deloc.

Generatia a doua. Evident, primul lucru pe care l-au gandit, a fost un kit de suspensii special care sa permita supra-inaltarea. S-a trecut apoi la un set de jante speciale, de mari dimensiuni, pe care au fost montate roti in consecinta. Apoi, spoilerele fata si spate au fost modificate.

Cel fata, spre exemplu, beneficiaza si de bullbar, de troliu, dar si de un set suplimentar de lumini. Iar cel spate, care integreaza si el troliu, este completat de un suport pentru roata de rezerva.

Dacia Duster pentru off-road extrem Dacia-Duster-tuning-randare-2-1024x747Observam la acest Dacia Duster si pragurile laterale cu design special, si ni se mai atrage atentia si asupra protectiilor pentru blocurile optice spate. Ca si pachetul cromatic special, cu o combinatie de gri inchis si albastru, menita sa dea un plus de culoare.

Ati observat deja ca nu am oferit vreun detaliu tehnic. Nimic surprinzator de vreme ce vorbim doar despre un proiect computerizat. Insa, marturisesc, nu arata deloc rau, si ar putea reprezenta un bun punct de plecare pentru un proiect real. Ce ziceti?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.