Dacia Duster picnic

Dacia Duster te scoate la picnic. Si nu doar in Romania, ci si in strainatate. Spre exemplu, pe 30 iunie este mare star al Grand Pique-nique Dacia. A 11-a editie a traditionalei intalniri de gen organizate la Abbaye de Chaalis (Oise). La sub 100 de kilometri de Paris.

Ca la orice iesire la iarba verde, nu va lipsi mancarea. Tu trebuie sa aduci de-acasa, in masina, doar patura, pentru ca organizatorii pun la dispozitie o multime de chioscuri. Sigur, daca doresti propriul meniu, nimic nu te impiedica.

Dacia Duster este star la picnic. In Franta! Dacia-Duster-picnic-1024x460
Dacia Duster, starul Grand Pique-nique Dacia

In plus, ca si in anii trecuti nu va lipsi muzica. Jennifer, vedeta care face parte din juriul variantelor din Hexagon ale show-urilor The Voice si The Voice Kids, va oferi un recital. Insa si participantii pot sa-si arate talentul muzical intr-un concurs „Talents Dacia”. Iar cei pasionati de dans pot participa la cursuri de Zumba.

Participantii pot admira intreaga gama de modele ale marcii. Dar starul principal este Dacia Duster. Testele cu ultima generatie sunt oferite drept premiu la numeroasele concursuri. Si tot SUV-ul Dacia este protagonistul vanatorii de comori tip safari.

Inscrierea la eveniment este gratuita pentru posesorii de Dacia. Este suficient sa accesezi site-ul www.grandpiqueniquedacia.com pentru a o face. Insa daca doresti sa participi, trebuie sa te grabesti. Numarul de participanti este limitat la 10.000 de persoane, dar traditia spune ca an de an nu toti doritorii au putut lua parte la eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.