Dacia Duster a fost transformata intr-un model inedit, cabrio coupe. Lucrarea a fost realizata de un service auto din Capitala. Specialistii acestuia au lucrat la transformarea masinii timp de 4 luni.

Automobilul a primit denumirea „Duster Summer”. Unul care are la origine, desigur, designul inspirat din atmosfera sezonului estival. Dar si, in egala masura, faptul ca are avand inserate si cateva elemente de inspiratie nautica.

Un proiect complex

„Transformarea masinii grav avariate intr-un automobil special, complet functional, a durat patru luni. Duster Summer iese in evidenta nu doar prin modificarile aduse caroseriei. Noi spunem ca o face si prin finisajele interioare, lucrate cu atentie de catre echipa noastra. Scaunele si bordul au fost inlocuite si retapitate cu piele alba. Pentru a pune mai bine in valoare formele specifice modelului Duster. Totodata, podeaua a fost decorata in stil nautic. Iar faptul ca acoperisul obisnuit a fost inlaturat, confera masinii un aer de vacanta si transforma orice drum intr-o experienta relaxanta”, spun reprezentantii AutoK9.

Service-ul este cunoscut pentru reparatiile si transformarile inedite ale altor doua masini Dacia. Este vorba despre modelul Logan, care a fost transformat in variante coupe si decapotabila.

Dacia Duster Cabrio Coupe, un proiect inedit Dacia-Duster-Cabrio-Coupe-1

„Prin aceasta lucrare am dorit sa continuam, cumva, aceasta traditie a noastra. Aceea de a da unei masini autohtone o infatisare cu totul noua. Service-ul nostru este specializat in repararea autoturismelor avariate, pentru a le reda infatisarea obisnuita, indiferent cat de grava a fost dauna. Totusi, in cazul Duster Summer, am vrut sa depasim orice bariere si nu doar sa ii redam aspectul obisnuit, ci sa o aducem la nivel de arta,”, a spus Eugen Lungu, directorul AutoK9.

Duster-ul Summer este complet functional, iar componentele mecanice ale acestuia au fost inlocuite cu unele originale, specifice acestui model. Modificarile aduse caroseriei au presupus o investitie de peste 30.000 de euro. Insa, arata foarte bine si chiar merita!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.