Daca va da prin cap sa schimbati anvelopele de pe sedan-ul dumneavoastra cu unele pentru off-road de 38 de inchi (!) acum aveti si un tutorial!

E foarte important de stiut ca nu veti potrivi niciodata anvelopele gigant prin taierea aripilor. Ceea ce puteti face este sa montati anvelopele in afara caroseriei cu distantiere pentru roti. Si daca vreti sa si virati, atunci distantierele din fata vor trebui sa fie enorme.

Vlad, de la Garage 54 ENF, a experimentat asa ceva pe sedan-ul rusesc Lada VAZ 2016 cu o parte frontala 2101, dupa cum spune chiar el in video.

Iar rezultatul nu e chiar atat de rau pe cat ne-am astepta, chiar daca pozitia masinii pare profund deranjata.

Distantierele de roti uriase sunt totusi haioase, fiind niste tuburi de otel groase, cu flanse la fiecare capat, pentru a actiona ca punte de fizare la butucul rotii la un capat si la roata in sine.

Flansa din partea centrala a butucului de pe distantierele frontale lungi este intarita cu niste placi metalice si cateva puncte de sudura, probabil pentru a creste rezistenta la incovoiere.

In ciuda anvelopelor uriase si a angrenajului, masina pare ca are suficienta putere pentru a accelera decent.

Chiar daca distantierele sunt uriase, unghiul de directie e limitat, dar Vlad pare ca s-a distrat pe cinste, dupa cum puteti observa in video-ul de mai jos:

Vezi si: Ce ar trebui sa stim despre anvelopele off-road

Sursa: Jalopnik

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.