Jeep Jeepster va fi prezentat saptamana viitoare la Moab (Utah), in cadrul Easter Jeep Safari 2018.

Jeepster are la baza noul Wrangler Rubicon, precum si multe parti de off-road OEM. Dar parbrizul si acoperisul atrag cele mai multe priviri si dau conceptului o alura a anilor ’60.

Easter Jeep Safari reprezinta o intalnire anuala, in care mii de fani Jeep si off-road se intalnesc in Moab, Utah, pentru a discuta si proba ultimele noutati, noteaza Jalopnik.

Jeep nu-si dezamagesti fanii si la fiecare editie vine cu ceva nou. Anul acesta, atractia va fi reprezentanta de conceptul Jeepster, al carui acoperis a fost ‘taiat’ cu doi inch fata de versiunea standard a modelului Wrangler, iar parbrizul rabatat cu 2,5 grade.

Capota, rotile beadlock, un lift kit de 2 inch, manerele , covarasele si anvelopele de 37 inch BFGoodrich K02 reprezinta, de asemenea, noutati fata de cele disponibile pe versiunea de serie a Wranglerului.

Roata de rezerva a fost montata in spatele cabinei, pentru a face loc catorva ‘pachete de stocare conceptuale”.

Conceptul Jeep Jeepster aduce aminte de anii '60 jeep5Conceptul Jeep Jeepster aduce aminte de anii '60 jeep4Conceptul Jeep Jeepster aduce aminte de anii '60 jeep3Conceptul Jeep Jeepster aduce aminte de anii '60 jeep2

In trecut, Jeep a prezentat la Easter Jeep Safari mai multe concepte spectaculoase, cum ar fi Mighty FC Concept, J-12 Concept, mai multe modele CJ si chiar un Cherokee Chief Concept.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.