Qashqai N-Motion

Cel mai vandut SUV din Europa este Nissan Qashqai. In 2018 acesta a izbutit sa depaseasca 233.000 de unitati vandute pe aceasta piata. Iar acum, dupa obiceiul constructorului nipon, primeste o versiune speciala.

Astfel, Qashqai urmeaza sa fie comercializat si in versiunea N-Motion. Aceasta se bazeaza pe echiparea medie, N-Connecta, si propune mai multe modificari la nivel de design. Jante noi, cu design special, de 19 inch, nuanta argintie pentru barile frontale si din spate, si farurile LED adaptive sunt noutatile la exterior.

Cel mai vandut SUV din Europa se alege cu o versiune speciala Qashqai-N-Motion-1-1024x653Economie de 1.588 de euro

Daca trecem la interior, gasim mai intai scaunele restilizate, cu insertii portocalii. In plus, maneta schibatorului si zona superioara a spatiului de stocare dintre scaunele față sunt brodate. Plus captuseala suplimentara in portbagaj.

Dotarile standard includ sistemul NissanConnect, care include recunoastere vocala sau aplicatia Find My Car. In egala masura, Android Auto si Apple CarPlay sunt standard.

Oficialii Nissan afirma ca N-Motion, disponibila pe toate motorizarile, dar numai cu tractiune fata, permite o economie de 1.588 de euro. Suma reprezinta echivalentul costurilor necesare pentru achizitionarea elementelor separat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.