Bollinger Motors este unul dintre cele mai active start-up-uri care vor să intre pe piața modelelor electrice. Compania a anunțat că va lansa trei modele, B1 – SUV, B2 – Pickup, și un van pentru livrări.

Pe măsură ce lucrurile se mișcă în domeniul electrificării și Bollinger își pune așii pe masă. Ideile prind tot mai mult contur, testele sunt în plină desfășurare, iar modelele deja anunțate încep să fie rafinate. Un exemplu este faptul că Bollinger Motors a oferit deja imagini cu un update de design pentru B1 și B2.

Bollinger Motors, design nou pentru SUV și pickup Bollinger-Motors-B2

Tușe rafinate

Bollinger Motors a mers încă din start pe ideea unui design simplu, cu tușe curate. Menite să inspire forță și, implicit, performanțe în off-road. Ca și capabilități interesante în ceea ce privește spiritul practic.

Pe de altă parte, din rațiuni de simplificare a procesului de producție, se merge în continuare pe ideea unei forme geometrice (tip box).

Însă se poate observa că s-au produs ceva modificări pentru a rafina ansamblul. Linia mediana a celor două modele a fost ridicată. Lucru valabil și în ceea ce privește înălțimea totală și garda la sol. Apoi, s-a păstrat ideea de a avea spații vitrate ample pentru cabine. Însă avem de-a face acum cu geamuri acționatte manual.

Cea mai mare schimbare de design vine însă ca urmare a îmbunătățirilor în managementul termic. Folosirea unui singur radiator a permis mutarea farurilor în lateral. Iar o alta vine, în cazul modelului pickup Bollinger Motors. Bena este separată, lucru care ușurează repararea sa în cazul unor defecțiuni, dar și posibilitatea de a oferi o versiune platformă.

Rămâne de văzut acum care o să fie reacția potențialilor clienți. Una extrem de importantă în contextul în care, cu un preț de bază de 125.000 de dolari, modelele trebuie să atragă. Credem că pentru cei care iubesc spartanele ”G”-uri sau clasicele Land Rover și Range Rover, soluția americanilor o să fie una de succes.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.