Nou lansată, a şaptea generaţie BMW Seria 5 cucereşte deja premii din partea industriei, aşa cum este şi pentru distincţia Best Designed User Experience din partea EyesOn Design. Premiile EyesOnDesign recompensează performanţa în design şi acordate oficial în cadrul ediţiei 2017 a Salonului Internaţional Auto din America de Nord (NAIAS), recompensând cele mai bune automobile de serie şi prototipuri care sunt prezentate în premieră mondială în cadrul expoziţiei auto de la Detroit.

BMW Seria 5 a câştigat premiul EyesOnDesign Best Designed User Experience 800x0_14763592918b61fce3-300x200Noul BMW Seria 5 a obţinut votul specialiştilor prin gama largă de tehnologii şi designul ce se îmbină armonios. Noul Seria 5 utilizează o nouă interfaţă a utilizatorului (iDrive 6.0), control BMW prin gesturi, cea mai nouă generaţie Head-Up Display, Remote 3D View şi control vocal îmbunătăţit cu introducere vocală naturală, ceea ce marchează o nouă eră a conectivităţii personalizate. BMW Seria 5 este cel mai inovator model al gamei de până acum, combinând dinamica unică şi sistemele avansate de asistare a conducătorului care deschid drumul spre condusul semiautonom. „De o bună perioadă, BMW a fost un pionier în tehnologiile Human Machine Interface (HMI / interfaţă om-maşină) avansate, iar noul Seria 5 reuneşte tot ceea ce am învăţat de-a lungul istoriei noastre de 100 de ani. Este o adevărată onoare să primim acest premiu prestigios din partea EyesOnDesign pentru Best Designed User Experience (cea mai bine concepută experienţă a utilizatorului) pe noul BMW Seria 5”, a declarat Ludwig Willisch, preşedinte şi director executiv al BMW of North America.

Noul BMW Seria 5 aduce, în premieră, o nouă generaţie iDrive care vine cu o interfaţă grafică mult îmbunătăţită, mai ergonomică şi mai rapidă. În permieră casetele din meniul principal sunt ecrane active care oferă informaţii actualizate, configurabile, aşa cum este caseta de navigaţie sau cea pentru entertainment. Această soluţei asigură afişarea mai multor infromaţii într-un mod accesibil, clar şi sistematizat.

Cu un preţ de pornire de 41250 euro fără TVA, noul BMW Seria 5 va fi disponibil în showroomuri cu începere din luna februarie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.