Black Friday Best Ride le ofera pasionatilor de off road o noua dimensiune a aventurii. Indiferent ca prefera un automobil 4×4, SUV sau pick up, un side-by-side sau ATV/UTV. Ori o motocicleta. Si nu doar pe 15 noiembrie. Preturile sunt valabile pana pe 18 noiembrie, ora 23:59.

O piata in crestere

Piata vehiculelor din acest segment are o evolutie ascendenta constanta. Spre exemplu, confirmand previziunile pe care le faceam la inceputul anului, modelele SUV au devenit liderul pietei din Romania. Si s-a intamplat inca de la finele primelor trei trimestre, atunci cand au ajuns sa reprezinte peste o treime din masinile noi vandute la noi. Mai exact, 36,2 procente. Iar in cifre absolute vorbim despre 44.766 de unitati, cu 23,8% mai multe decat cele comercializate in aceeasi perioada din 2018.

In progres sunt si vanzarile modelelor pick-up. Si chiar daca sporul este de numai 10,24%, este de asteptat ca lucrurile sa evolueze intr-o maniera pozitiva. Oferta se diversifica, prin aparitia unor noi modele. Dar, mai important decat atat, se schimba modul in care romanii privesc aceste modele. Apreciindu-le tot mai mult si celelalte calitati care implinesc, alaturi de caracterul utilitar, profilul „robot” al acestora.

Acelasi trend ascendent se inregistreaza si pe piata modelelor second-hand. Ca si pe aceea a vehiculelor side-by-side, ATV / UTV. Sa inceapa aventura!

Aventura la un click distanta

Indiferent de tip, marca sau modelul pe care-l preferati, optiunile de personalizare sunt nenumarate. La fel si gama de echipamente si accesorii speciale dedicate iesirilor in off road. Fie ca vorbim despre un nivel redus de dificultate sau pentru iubitorii incercarilor extreme.

Le ai la dispozitie, la un click distanta, prin intermediul Best Ride. Care iti propune in orice moment al anului, sapte zile din sapte, 24 de ore din 24, o gama de peste 30.000 de produse de la peste 200 dintre cele mai importante marci mondiale din domeniu. Ca si consultanta gratuita si, pentru cei care intra in comunitatea Club Best Ride, preturi speciale. Iar acum, la cererea lor, in premiera, le regasesti si pe lista superofertelor de Black Friday.

Black Friday Best Ride, avantaj client de pana la 60-70%

La prima sa editie Black Friday Best Ride iti propune sa beneficiezi de avantaj client de pana la 60-70 de procente. Si spun „avantaj client” pentru ca nu inseamna doar reduceri, ci mai degraba pachete si oferte pe care nu le gasesti in alta parte. Si-ti permit sa beneficiezi de o alta imagine pentru SUV / pick up / SSV / ATV, dar si de performante sporite. Ca si de echipamentele care-ti asigura protectia si confortul in iesirile in off road.

Vrei sa nu ratezi produsele dorite? NU UITA:

  • Fa-ti o lista cu lucrurile pe care ti le doresti. Pe www.bestride.ro ai la dispozitie un filtru care te ajuta sa selectezi nu doar tipul de produs, ci si pe cel care este potrivit pentru modelul tau de masina.
  • Creeaza un cont si completeaza toate datele, astfel incat sa nu pierzi vreun moment dupa ce ai lansat comanda. Si nu uita de adresa de livrare. Se anunta o perioada aglomerata pentru firmele care activeaza in domeniu, astfel ca trebuie sa alegi locatia in care sunt cele mai mari sanse sa te afli in zilele urmatoare.
  • Pune produsul in cos, noteaza pretul curent si, dupa momentul de start al evenimentului, daca oferta este pe gustul tau, nu-ti ramane decat sa lansezi comanda!
  • Ai posibilitatea sa achizitionezi produsele in 6 rate fara dobanda prin intermediul cardurilor de cumparaturi (Card Avantaj, Star Forte, Bonus Plus, BRD, Alpha Bank)
Ai un SUV? Nu rata…

Daca ai un SUV, gama de produse disponibile este extrem de ampla. Ai la dispozitie, intre altele, jante si anvelope off road, suspensii si kit-uri de inaltare, punti si transmisie, bullbar, overfender, praguri.

Nu lipsesc, pentru cei pasionati de iesirile in off road, barele longitudinale, portbagajele si corturile auto, must-have pentru cei care fac overlanding. Ca si proiectoarele, accesoriile de recuperare, scuturile. Cei care se aventureaza inclusiv in vaduri de apa vor gasi un snorkel potrivit. Si, spre exemplu, un best-seller precum snorkel Nissan Patrol Y61 costa numai 385 lei.

Black Friday Best Ride, noua dimensiune a aventurii 1-1Ai nevoie de un troliu? Clientul beneficiaza de avantaj de 40%, astfel ca Super Winch Tiger Shark 11500  se poate achizitiona in aceasta perioada pentru numai 2.280lei !

Black Friday Best Ride, noua dimensiune a aventurii 2
Pentru pick up-ul tau

Posesorii de modele pick up isi gasesc si ei produsele potrivite din gamele deja amintite. Insa si pe cele specifice autmobilelor din acest segment. Capitonaje bena si inchidere bena, dar si rollbar sau hardtop.

Black Friday Best Ride, noua dimensiune a aventurii rollbar-1024x1024Spre exemplu, rollbar Rio Chrome Nissan Navara 2015-2019 la pretul de 1.560 lei, redus de la 2.600 lei. Sau 8.047 lei pentru hardtop Alpha GSE vopsit Line X pentru Ford Ranger 2012-2019.

Black Friday Best Ride, noua dimensiune a aventurii hardtop-1024x1024Special pentru SSV / ATV

Black Friday Best Ride este o oportunitate care nu trebuie ratata nici de posesorii de side-by-side sau ATV. Gama de produse oferite in mod constant propune jante si anvelope, flanse, ca si carene sau ghidoane, protectii, evacuari, accesorii, proiectoare sau cutii si portbagaje.

Nu lipsesc nici flansele, care in aceasta perioada beneficiaza de un pret cu avantaj client de pana la 15%. Sau echipament oferit de cele mai renumite brand-uri din domeniu. Spre exemplu, de astazi si pana duminica, castile LS2 beneficiaza de discount de pana la 30%.

Black Friday Best Ride, noua dimensiune a aventurii MX436_PIONEER_Trigger_blk-green-1200x1200-1024x1024Nu lipsesc ofertele pentru modelele Street

Gama de produse oferite de Best Ride nu se adreseaza exclusiv celor care detin vehicule pentru iesirile in off road. Daca nu ai fost curios pana acum, poti incerca sa o faci de Black Friday. Si sa profiti si de ofertele speciale.

Ai produse dedicate pentru masina ta. Precum flanse pentru posesorii de Audi, BMW, Mercedes, Volkswagen, ca sa enumeram brandurile de import cele mai bine vandute, dar si pentru celelalte marci sau pentru „neaosa” Dacia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.