BFGoodrich este cunoscută pentru implicarea sa în segmentul off-road. Iar acum vine cu o propunere deosebită. Mai exact, a introdus un nou set de ștergătoare de parbriz dedicată celor care merg în off-road. Și care, spun ei, vă asigura că vizibilitatea nu este niciodată compromisă. Indiferent dacă drumurile sunt pline de praf, noroi, zăpadă sau băltesc!

O fiță? Nu, un plus de securitate

Off-road-ul și aventura în natură, deja o știți, oferă satisfacții imense. Este adevărat însă că presupun și o pregătire adecvată. Și nu neapărat cu costuri mici. Însă de existența unei dotări care poate părea neînsemnată depind satisfacțiile. Ca și liniștea voastră.

Atunci, în timpul ieșirii în teren accidentat. Dar și ulterior. Pentru că lipsa unui element important se poate traduce într-un incident. Cu costuri ulterioare. De cele mai multe ori la un nivel mult mai ridicat decât cel pe care l-ați plăti pentru accesoriul care putea împiedica apariția problemei.

Iar dacă sunteți în căutarea de idei pentru a vă echipa mașina, iat-o pe ultima. Propusă de BFGoodrich. Aceste lame ștergătoare care costă 79.99 dolari. Este adevărat, costă cu mult peste prețul unui set normal. Însă, susține producătorul, vă feresc de bătăi de cap în cele mai dure condiții.

Inspirație de la anvelopele All-Terrain T/A K02

Ștergătoarele au o formă robustă și sunt inspirate de anvelopele BFGoodrich All-Terrain T/A K02 ale companiei. Partea exterioară a lamelei imită chiar un profil al acestora. Și folosesc Scrub-X Extreme Weather Performance. Nume sub care se ascunde faptul că ștergătoarele sunt bune în condiții de noroi, zăpadă, dar și pentru a îndepărta insectele sau orice tip de murdărie de pe parbriz. Suspensia „X-Flex” asigură un contact perfect cu parbrizul, iar tehnologia „Scrub-X” îndepărtează rapid orice găsește pe parbriz.

Ștergătoarele sunt, de asemenea, ar trebui să fie meteorologic repelente. Sună ciudat? Probabil. În fapt, este vorba despre faptul că nu permit formarea de depuneri de gheață sau noroi. Și le îndepărtează de pe lamă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.