Volkswagen va adauga in gama un pickup de dimensiunii medii si pregateste lansarea primului sau vehicul electric in Statele Unite ale Americii, care va avea loc in 2020.

Pana la aceste noutati, producatorul auto german are de finalizat planul anterior, repriectarea modelului Passat pe platforma MQB si standarizare acestuia la nivel global.

Apoi, Volkswagen va raspune cererii clientilor pentru mai multe crossover-uri, introducand versiunea two-row a lui Atlas, denumit Cross Sport. Schimbarea produselor va aduce presiuni suplimentare pentru a spori vanzarile in regiunea nord-americana.

Beetle: Vehiculul iconic va fi eliminat treptat pana la sfarsitul anului 2019 sau inceputul anului 2020, cel putin in actuala sa versiune. Cu toate acestea, numele ar putea reveni la un EV pe baza noii platforme modulare MEB a automakerului. Momentul unei astfel de miscari este neclar.

Golf: Familia Golf a fost improspatata cu modelul lansat in acest an. Un redisign e asteptat acum abia in 2020.

Jetta: VW a redesenat sedanul compact pe platforma sa MQB in 2018. Nu va mai fi reinoit pana in 2022.

Passat: Sedanul de dimensiuni medii va fi reproiectat si va trece pe platforma MQB in 2019 la nivel global.

Arteon: Noul sedan de dimensiuni medii cu cinci locuri soseste in reprezentantele din S.U.A. si nu se asteapta sa mai fi improspatata pana in 2022.

Phaeton: VW nu a renuntat complet la planurile de a-l transforma intr-un sedan electric de lux, dar asta nu s-ar intampla inainte de 2022.

I.D. Crozz: Crossover-ul electric va avea tractiune integralan, urmand a ajunge in reprezentantele din SUA in 2020 pe arhitectura MEB EV a VW.

I.D. Buzz: Minivanul electric cu trei randuri in stil retro va aparea in 2022.

I.D.: Micutul hatchback electric va fi disponibil incepand cu 2021 si va beneficia de navigatie cu realitate augmentata.

T-Roc: Va continua sa fie comercializat doar in Europa, fara niciun plan momentan de a fi importat in SUA.

Tiguan: Nicio schimbare nu este asteptata mai devreme de 2020.

Touareg: Noua generatie a aparut anul acest si foarte probabil nu vom avea un facelift mai devreme de 2021.

Sursa: Automotive News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.