Cine spune ca masinile sport nu pot fi folosite si atunci cand stratul de zapada e de cativa zeci de centimetri?! In niciun caz nu Nissan. Constructorul japonez a transformat un 370Z intr-un snowmobil!

Roadsterul a fost numit 370Zki (se citeste ski) si in loc de cauciuri s-a ales cu schiuri si senile!

Poate ca nu e un nou Nissan 370Z pe care il asteptam multi dintre noi, dar creatia niponilor arata si se descurca excelent pe zapada.

Nissan a transformat un 370Z intr-un... snowmobil (Video) nissan-370z-snowmobile-1Nissan a transformat un 370Z intr-un... snowmobil (Video) nissan-370z-snowmobile-3Nissan a transformat un 370Z intr-un... snowmobil (Video) nissan-370z-snowmobile-4Nissan a modificat suspensiile fata si spate, adaugand schiuri de 56 de inch pe fata, in timp ce pe spate conceptul e dotat cu senile, care provin de la American Track Tunc Inc. si masoara 48 de inch lungime si 30 inch inaltime.

Motorul e protejat de posibilele bucati de gheata printr-o scut de metal, iar la deplasarea schiurilor au fost folosite adaptoare special fabricate.

Sub capota nu avem insa parte de surprize si regasim clasicul motor V6 de 3.7 litri cu 332 de cai, conectat la o cutie automata cu 7 trepte.

Ineditul model va fi prezentat in cadrul Salonului Auto de la Chicago, programat in perioada 10-19 februarie.


sursa foto: hypebeast.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.