• Dacia Duster lanseaza noile motoare Diesel Blue dCi 95 si 115 Diesel
  • Mai mult placere de conducere si consumuri constante
  • Dacia Duster Blue dCi, care se vinde in Franta incepand cu data de 7 iunie 2018, incepand cu suma de 14.350 de euro, inclusiv TVA

Boulogne-Billancourt, 7 iunie 2018. Dacia introduce o noua generatie de motoare Diesel pe modelul Duster, care dispune de cele mai recente sisteme de reducere a emisiilor poluante. Redenumiti pentru aceasta ocazie „Blue dCi”, aceste noi motoare garanteaza o performanta sporita si un consum optimizat la preturi imbatabile.

Pe langa sistemul de „reducere catalitica selectiva” (SCR), dCi 95 si 115 functioneaza cu un nou schimbator de aer-apa, o presiune de injectie mai mare (2.000 bari) si rapoarte noi pentru cutia de viteze. Aceste evolutii asigura astfel o placere sporita a conducerii cu:

– o crestere de 5 CP a puterii
– 30 Nm (la 1750 rpm) cuplu suplimentar pentru Blue dCi 95
– O viteza mai mare de la 0 la 100 km / h castigand mai mult de 1 secunda pe ambele versiuni

Consumul si emisiile acestor doua motoare raman controlate la 115g de CO2 (NEDC BT) si consum 4.4L in ciclul mixt (date in curs de certificare).

Blue dCi va fi lansat pe toata gama Dacia in urmatoarele saptamani (inclusiv Duster 4-wd). Dorind sa propuna cel mai bun raport calitate / pret / echipament, Dacia Duster Blue dCi va fi vandut in Franta incepand cu data de 7 iunie 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.