Un studiu a constatat ca doar 37% din masinile noi vandute au frana de mana manuala.

Cu tot mai multe masini noi facand trecerea la frane de mana electrice, te face sa te intrebi cate masini se mai vand in continuare cu frana de mana manuala traditionala.

Datorita unui studiu realizat de CarGurus, stim acum ca in Marea Britanie este un procent de 37 la suta si se pare ca proportia va scadea si mai mult. Dacia si Suzuki sunt singurii producatori principali care au frana de mana traditionala pe fiecare model, in timp ce Audi, Jaguar, Land Rover, Lexus, Mercedes si Porsche ofera in prezent doar autoturisme cu frane de parcare electronice sau la pedala.

Majoritatea autoturismelor noi au renuntat la frana de mana manuala in favoarea celei electrice f703d848fa62aab25da72ea45981e28e
Nu este greu sa intelegi de ce: in multe feluri, franele electronice sunt superioare. Exista mai putine sanse de a face o greseala cu cu aceasta – este fie: on sau off. Activarea / dezactivarea necesita un efort minim si majoritatea sistemelor se vor elibera automat la plecarea de pe loc fara sa fie necesar sa le dezactivati. In cele din urma, exista si beneficii estetice – un mic comutator este mult mai usor de integrat, la urma urmei.

Asta-i bine, dar aceste beneficii vor parea ca un premiu de consolare data viitoare cand iti doresti o intoarcere cu frana de mana, intr-o parcare goala.. si sa ne gandim si la viitorul copiilor nostri.. frana de mana manuala este si va ramane mereu o componenta esentiala dezvoltarii oricarui barbat, aceasta fiind direct conectata la apetitul sexual al oricarei femei pe care incerci sa o cuceresti. Cum vom mai impresiona sexul frumos fara o manevra executata elegant cu mana pe clasicul levier?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.