Lister Motor Company a anuntat ca va lansa, in curand, cel mai rapid SUV din lume, denumit Lister LFP.

Producatorul auto britanic sustine ca Lister LFP va avea 670 de cai putere si va ajunge de la 0 la 100 kilometri pe ora in doar 3.5 secunde, in timp ce viteza maxima va fi de 321 kilometri pe ora.

CEO Lister Motor Company, Lawrence Whittaker, a spus: „Sunt incantat, coplesit și multumit de nivelul imens de interes, entuziasm si comanda a supercar-ului nostru LFT-666, generat in doar cateva luni. Pe baza informatiile pe care le avem, noul nostru LFP promite sa repete succesul modelului LFT-666 si abia aștept sa dezvalui cel mai rapid SUV din lume”.

Rezervarile modelului LPF sunt in curs de desfasurare, iar compania anunta ca SUV-ul va avea un pret de aproximativ 140.000 de lire sterline.

Sunt deocamdate singurele informatii prezentate de Lister Motor Company despre viitorul SUV.

In prezent, titlul de cel mai rapid SUV din lume e detinut de Bentley Bentayga, care vine cu 600 de cai putere si 900 NM, obtinuti de la motorul W12, impreuna cu o suspensie pneumatica adaptiva, cu actionare electrica activa de 48V.

Lister Motor Company este un constructor britanic de automobile sportive, fondat de Brian Lister in 1954, in Cambridge. A devenit cunoscut pentru implicarea sa in motorsport.

Lister Motor Company va lansa cel mai rapid SUV din lume lister-lateralLister Motor Company va lansa cel mai rapid SUV din lume lister-interiorLister Motor Company va lansa cel mai rapid SUV din lume lister-spate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.