Lexus LY 650 este primul iaht de lux prezentat de producatorul auto japonez. Va fi produs si vandut de Pulaski, grup american care a construit si Lexus Sport Yacht Concept.

Iachtul cu o lungime de aproape 20 de metri este bazat pe conceptul Lexus Sport Yacht, care a fost dezvaluit in urma cu ceva timp.

Presedintele Lexus International, Yoshihiro Sawa, spune ca marca „exploreaza noi modalitate de a oferi experiente uimitoare clientilor”.

Lexus LY 650 este primul iaht de lux de productie al constructorului japonez. Cu o lungime totala de 20 de metri și o latime de 5.7 metri, iahtul are trei saloane, trei toalete si sase dormitoare. Iahtul are un design ascutit si elegant, cu accente pternice si pronuntate ale puntii.

De asemenea, Lexus LY 650 este primul vehicul martim de productie care foloseste designul L-finesse al Lexus, pe care l-am vazut la modelele emblematice ale companiei: LS sedan, LX SUV si coupe LC.

Iachtul e propulsat de un motor Volvo IPS 1200, care vine ca standard, in timp ce un motor Volvo IPS 1350 e oferit optional. Primul foloseste un motor de 12,8 litri, cu 6 cilindri turbo in linie si supraalimentat, care dezvolta 789 CP, in timp ce Volvo IPS 1350 produce 986 de cai putere.

Lexus LY 650, care dispune de un rezervor de 3.785 de litri, va fi gata in a doua jumatate a anului 2019 si isi va face debutul international spre sfarsitul anului viitor.

Lexus a prezentat un... iaht de lux! lexus-iachtLexus a prezentat un... iaht de lux! lexus-iacht-1Lexus a prezentat un... iaht de lux! lexus-iacht-2Sursa: Auto NDTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.