Cu noul ProCeed shooting brake, nu ne vom plange.
Producatorii ‘taie’ incontinuu modelele cu doua usi. Piata se indreapta spre vehicule mai rationale si mai practice, iar stilul in doua usi, devine un lucru din trecut. Cazul in cauza este SEAT, care nu mai vinde versiuni cu doua usi ale lui Leon si Mii.

Un alt exemplu este lansarea recenta a celei de-a 3-a generatii Kia Ceed, care a renuntat la hatchback / coupe in favoarea shooting brake-ului mai practic, dar la fel de cool, ProCeed. Aparent, acest lucru nu va fi un caz izolat, deoarece producatorul sud-coreean nu intentioneaza sa mai ofere masini cu doar doua usi in viitor.

Intr-un interviu recent adresat companiei CarAdvice, designerul principal al companiei in Europa, Gregory Guillaume, a explicat cum i s-a cerut lui si echipei sale sa opreasca proiectarea unui nou ProCeed cu doua usi si sa se gandeasca la o alta optiune.

„Trebuia sa incepem noul ProCeed, iar cei de la ‘product management’ ne-au spus ca: ; ‘ProCeed este mort, nu mai facem altul’. Si va puteti imagina chipurile tuturor din echipa … pentru ca segmentul a disparut in Europa, hatch-urile in 3 usi pur si simplu dispareau „.

Guillaume si departamentul de proiectare au venit cu ideea perfecta pentru inlocuirea modelului in 3 usi care isi dadea ultima suflare. „Doar nu-mi mai dati un model cu trei usi, pentru ca ei o sa il refuze imediat. Din stresul crizei am venit cu un raspuns interesant. ”

Si acest raspuns interesant este vehiculul in cauza, ProCeed shooting brake pe care Kia a prezentat-o lumii la inceputul acestei saptamani la Paris. Nu-l confundati cu Ceed Sportswagon, in ciuda faptului ca cele doua au portbagaje aproape identice. Productia ar trebui sa inceapa luna viitoare si veti putea sa o comandati in Europa incepand cu inceputul anului viitor.

Kia nu va mai produce masini cu doua usi din cauza cererii in scadere kia-proceed-2019-10Kia nu va mai produce masini cu doua usi din cauza cererii in scadere kia-proceed-2019-9Kia nu va mai produce masini cu doua usi din cauza cererii in scadere kia-proceed-2019-8Kia nu va mai produce masini cu doua usi din cauza cererii in scadere kia-proceed-2019-7Kia nu va mai produce masini cu doua usi din cauza cererii in scadere kia-proceed-2019-6Kia nu va mai produce masini cu doua usi din cauza cererii in scadere kia-proceed-2019-5Kia nu va mai produce masini cu doua usi din cauza cererii in scadere kia-proceed-2019-4Kia nu va mai produce masini cu doua usi din cauza cererii in scadere kia-proceed-2019-2Kia nu va mai produce masini cu doua usi din cauza cererii in scadere kia-proceed-2019-1Kia nu va mai produce masini cu doua usi din cauza cererii in scadere kia-proceed-2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.