BMW Cruise M Bike Limited Edition – inspirată din designul BMW M2

La doar câteva zile de la lansarea oficială a vânzărilor noului BMW M2 Coupé, BMW prezintă un omagiu adus celui mai nou model din familia BMW M: BMW Cruise M Bike Limited Edition. Un element stilistic principal al bicicletei este finisarea în nuanţa Long Beach Blue metalizat, care se potriveşte cu culoarea oficială a BMW M2 Coupé, potrivit unui comunicat remis bestride.ro.

Design M inconfundabil

Asemenea M2 Coupé, BMW Cruise M Bike Limited Edition – care va fi produsă într-o serie limitată de 1.500 de unităţi – se bucură de o dinamică şi o agilitate excepţionale. Bicicleta realizează o figură puternică datorită formei distinctive a cadrului din aluminiu hidroformat care evocă poziţia rezervorului unei motociclete. Datorită sudurilor perfecte, designul cadrului are aspectul ca şi cum ar fi realizat dintr-o singură componentă. Şi, asemenea sursei sale de inspiraţie din industria auto, modelul cu două roţi utilizează o schemă coloristică atractivă, bazată pe Long Beach Blue metalizat.

Conceptul de design atractiv al bicicletei este completat de componentele tehnice de înaltă calitate. Şaua şi distanţierul din carbon asigură că BMW Cruise M Bike Limited Edition este un dispozitiv pe cât de uşor, pe atât de rezistent. Cu roţi mai mari (acum de 28 de ţoli / 71,12 cm), un sistem cu 30 de viteze şi frâne hidraulice cu disc Shimano, bicicleta dispune de toate instrumentele pentru a oferi nivelul suprem de plăcere a călătoriei.

Fiecare exemplar al acestei ediţii speciale în serie limitată are şi propria plăcuţă creată special.

Noile biciclete BMW pentru 2016

BMW M2 Coupé oferă o nouă demonstraţie impresionantă a angajamentului BMW pentru dinamică remarcabilă, agilitate imbatabilă şi control rafinat al automobilului. Dar, de peste 60 de ani, compania şi-a demonstrat experienţa şi în dezvoltarea unor biciclete ultramoderne de înaltă clasă, transformând condusul unei biciclete (ca şi cel al unui automobil) într-o experienţă foarte specială. În dezvoltarea bicicletelor, compania a folosit experienţa din lumea motocicletelor, unde are o tradiţie de peste 90 de ani, dar şi utilizarea de materiale ultrauşoare, precum aluminiu sau fibra de carbon.

Colecţia de biciclete BMW a fost supusă unei transformări pentru primăvara 2016 cu ajutorul unor designuri revizuite şi a unor componente tehnice de ultimă oră. Noile nuanţe coloristice, de exemplu, adaugă o finisare uimitoare noilor BMW Cruise Bike şi BMW Cruise M Bike, în timp ce BMW Cruise e-Bike impresionează printr-o propunere şi mai puternică (datorită acumulatorului de 400 Wh) şi o viteză maximă, cu pedalare electrică, de 25 km/h.

Toate modelele menţionate anterior vin cu roţi mai mari (acum de 28 de ţoli/71,12 cm) şi o dimensiune suplimentară a cadrului (S – de la 160 cm, M – de la 175 cm, L – de la 185 cm). Pentru cei mai tineri membri ai familiei de fani ai mărcii, BMW a creat şi opţiunea perfectă: BMW Cruise Bike Junior.

BMW Cruise M Bike Limited Edition este disponibilă la partenerii BMW selectaţi.

Preţurile retail recomandate de producător (TVA inclus):
BMW Cruise Bike                                                  4688.53 Lei
BMW Cruise M-Bike                                             5252,59 Lei
BMW Cruise e-Bike                                              14607,55 Lei
BMW Cruise Bike Junior                                       2136.80 Lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.