Din cand in cand, vedem cate o chestie de genul. O companie decide sa produca o suspensie frontala independenta sau un sistem complet de suspensie pentru toate cele patru roti pentru Jeep Wrangler JK. Le vedem adesea la SEMA Show, iar apoi nu le mai vedem sau auzim din nou. Iata cea mai noua dintre ele.

Rego 4×4 face sisteme de suspensie si tractiune pentru un numar de vehicule usoare, iar in acest an a debutat REX. Sistemul REX de la Rego este conceput pentru Jeep JK si sustine ca sistemul este un kit bolt on care nu necesita nici o schimbare sau deteriorare (credem ca prin asta se refera la sudare si taiere) a sasiului. Dublarea cursei rotii de pana la 50 cm pe un sasiu standard JK este, de asemenea, presupus sa fie posibil prin acest kit. Diferentialul cu pinioane coborate patentat (imaginati-va puntile portale dar pe diferentialul central), care face parte din sistemul de suspensie independente fata si spate, ramane ascuns si ferit din calea obstacolelor. Aparent, garda de la sol este marita cu 75mm.

Se pare ca este construit din otel de dimensiuni substantiale (nu sunt disponibile specificatii), iar constructia (sudarea) arata foarte bine. Acest lucru nu este cu totul nou, dar este cu siguranta o noua viziune pentru suspensia independenta pe patru roti pentru Jeep JK.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.