Românii şi-au văzut visul cu ochii. Noua Toyota Hilux Revo a pătruns şi pe piaţa din România. Această maşină aduce numeroase noutăţi care promit doze la fel de mari de indestructibilitate ca şi modelele precedente.

În mare, a opta generaţie Toyota Hilux Revo îşi păstrează formele binecunoscute. Noutatea este că acestea sunt mult mai cizelate decât cele pe care le-am văzut în ultimii ani. Comparativ cu modelul anterior, acesta este mai lung cu 7 centimetri şi mai lat cu doi centimetri.

Tipuri de motorizări

Există patru tipuri de motorizări pentru acest model. Vorbim despre cele două tipuri de motorizări turbo diesel şi de cele VVT pe benzină. În România, au pătruns modele cu cele două tipuri de motorizări diesel: sunt tipuri de motorizări turbo diesel noi dezvoltate – GD de 2400 cc, cu 160 CP si GD de 2800 cc, cu 177 CP. În ceea ce priveşte celelalte două tipuri de motorizări VVT pe benzină, acestea suprezintă următoarele caracteristici: 2700 cc si 4000 cc. Varianta de 4000 cc este disponibilă doar in Australia.

Designe-ul deosebit face ca noua variantă Toyota Hilux Revo să fie apreciată în întreaga lume. Farurile sunt uşor încruntate şi accentuate de daytime running lights cu LED, iar uşa benei are încorporată o cameră pentru marşarier, care vine în dotarea standard. În funcţie de echipare, Hilux poate fi încălţat cu jante de 16, 17 sau 18 inci. De asemenea, acest model prezintă p uşoară tranziţie de la pickup utilitar la SUV.Dispune în cadrul sistemului de infotaiment de un display tactil, iar maneta reductorului a fost înlocuită cu un selector electronic. De asemenea, instrumentarul de bord conţine un ecran cu cristale lichide. În funcţie de motorizare, noua Toyota Hilux este disponibilă cu o transmisie manuală cu şase trepte sau cu una automată, tot cu şase trepte. De asemenea, noul Hilux poate tracta până la 3,2 tone, cu o încărcătură maximă de 1.240 kg.

Alte avantaje ale modelului Toyota Hilux Revo

Capitonajele de bena au garantie pe viata la materialul folosit, acestea fiind fabricate din polietilenă de înaltă densitate şi care au o grosime cuprinsă între 3.4mm şi 4mm faţă celelate existente pe piaţă. Alte avantaje deloc neglijabile ale capitonajului bena Hilux Revo sunt următoarele: mulajul perfect după forma benei utilitarei, rezistenţa la absolut orice tip de încărcătură şi la orice soc, rezistenţa sporită la apă şi ulei, acoperirea părţii de oblon a benei, sistemele de ancorare incluse pentru modelul over rail, care vine peste margini şi aderenţa mai bună a metrialelor încărcate şi transportate în benă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.