Bilstein a dezvoltat un sistem exclusiv de amortizoare pentru G-Class pentru ORC Off Road Center GmbH

Este destul de exceptional faptul ca un model de masina este construit in mod continuu timp de 38 de ani. Este chiar mai exceptional faptul ca cererea pentru acest model creste odata cu varsta. Mercedes G-Class este un fel de poveste de succes si chiar si astazi este cotat ca un vehicul utilitar sportiv de lux, la fel de mult ca un vehicul hardcore pentru toate tipurile de teren. Acestea sunt si variantele pe care ORC Off Road Center GmbH din Holzgerlingen, Germania, cu care se preocupa. Impreuna cu departamentul pentru cereri speciale de clienti (Kundensonderwunsch / KSW) au dezvoltat un amortizor de sosea exclusiv pentru aceasta companie, care este disponibil online pentru 499 EUR prin intermediul magazinului lor online. Un prototip chiar a mers la agentia Mercedes-Benz Off-Road unde clasa G este testata in tururi de expeditie cu clientii. In timpul recunoasterii si a calatoriilor de la Mercedes-Benz Off-Road, clasa G si materialul sunt manevrate intotdeauna in conditii extreme. Din acest motiv, kilometrii in care se testeaza materialul sunt extrem de valorosi.

Actiune 'All-Terrain' fara limite - Bilstein echipeaza Mercedes G-Class Bilstein_mit_Ausgleich-241x1024Baza tehnica pentru produsul final este amortizorul B8 5160, care ofera o serie de caracteristici utile in sine. Designul sau lung il face ideal in combinatie cu arcurile de suspensie, oferind o garda la sol suplimentara in modelele G-Class. In plus, este echipat cu un rezervor extern si respectiv cu o cantitate mare de ulei: Astfel, chiar si terenul exigent nu va provoca dificultati termice. Designul monotub incurajeaza si disiparea caldurii datorita zidurilor mai subtiri si o suprafata mai mare a pistonului. Acesta din urma creeaza si o forta de amortizare mai puternica. Cu aceasta configuratie puternica, amortizorul de presiune de gaz pe care l-au dezvoltat pentru ORC ofera de asemenea o alternativa excelenta la amortizoarele duble, care nu se incadreaza in timoneria anumitor modele G-Class: Exemplele includ G 300 Professional si G 350d Professional, G 320 CDI, G 350 CDI si G 500 (incepand cu 2008).

Astfel, clasa Mercedes G se dovedeste a fi mai eficienta pe toate terenurile ca niciodata – datorita diverselor sale talente, este pur si simplu prea buna doar pentru bulevard. Cu toate acestea, ORC planifica, de asemenea, o optimizare a suspensiei G-Class pentru acest tip de teren: un sistem de suspensie pneumatica echipat cu amortizoare BILSTEIN ofera o placere indispensabila de a conduce vehiculele de zi cu zi pe sosea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.