Producatorul coreean de anvelope, Nexen Tire, a anuntat ca anvelopa all-season, N’Blue 4Season (175/65R14T), a obtinut prima pozitie in testul penru anvelope all-season organizat de ADAC, unul dintre cele mai mari cluburi automobilistice din Europa.

Intr-o piata pe care cererea de anvelope all-season este in continua crestere, modelul N’blue 4Season de la Nexen Tire si-a demonstrat superioritatea, avand la finalul testului cel mai bun rezultat in comparatie cu alte 10 anvelope de la alti producatori. Modelul N’blue 4Season a demonstrat ca este performant pe suprafete acoperite cu apa sau gheata, iar in acelasi timp este foarte bun si in ceea ce priveste rezistenta la rulare si implicit economia de carburant. Anvelopa de la NEXEN si-a surclasat concurentii in materie de performante pe suprafete acoperite cu gheata, demonstrand rezultate exceptionale in viraje. N’blue 4Season a avut rezultate excelente si la franarea pe asfalt ud.

„Avand in vedere cresterea importantei segmentului all-season, suntem extrem de mandri de rezultatele testului ADAC, deoarece valideaza eforturile Nexen Tire de a furniza anvelope de inalta performanta,” a declarat Travis Kang, CEO al Nexen Tire. “Anvelopele noastre sunt recunoscute pe piata din Europa pentru calitatile lor si vom continua sa intarim si mai mult competitivitatea produselor noastre.”

ADAC a testat 11 anvelope all-season cu dimensiunea 175/65R14, supunand anvelopele in cauza la diverse teste de performanta pe asfalt ud, suprafete uscate sau acoperite cu zapada, in afara de evaluarile detaliate a numerosi factori, precum uzura, zgomotul si consumul de carburant. N’blue 4Season a obtinut ratingul ‘Satisfacator’ in cadrul acestei evaluari foarte minutioase, in care anvelopele nu au fost masurate doar comparativ cu celelalte anvelope din test ci si in comparatie cu alte anvelope specializate, de vara si de iarna.

N’blue 4Season este pe primul loc în testul de anvelope all-season organizat de prestigiosul club automobilistic ADAC feature_03_28N’blue 4Season este pe primul loc în testul de anvelope all-season organizat de prestigiosul club automobilistic ADAC feature_02_28N’blue 4Season este pe primul loc în testul de anvelope all-season organizat de prestigiosul club automobilistic ADAC feature_01_28N’blue 4Season este pe primul loc în testul de anvelope all-season organizat de prestigiosul club automobilistic ADAC feature_04_26

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.