Anvelopa KUMHO SOLUS 4S HA32 a fost desemnata castigatoare la capitolul randament kilometric în cel mai recent test desfasurat de AUTO BILD cu anvelope all season, obtinand astfel distinctia ECO-MASTER din partea publicatiei de specialitate.

Dintr-un total de treizeci si doua de modele all season participante, anvelopa KUMHO Tire a excelat la capitolul randament kilometric, în fata unor rivali cu nume sonore precum Michelin CrossClimate 2, Pirelli Cinturato All Season SF 2 si Goodyear Vector 4Seasons Gen3.

Anvelopa all-season KUMHO Solus 4S HA32 a fost proiectata special pentru a se adapta oricaror conditii întalnite pe drumurile europene, fiind capabila sa ofere performante excelente de franare (cu 15% mai bune fata de predecesorului sau, HA31) si o aderenta exemplara, indiferent de anotimp.

Compozitia benzii de rulare si profilul directional în V, sunt doar doua din aspectele importante responsabile pentru maximizarea perfomantelor oferite atat pe carosabil ud cat si pe asfalt uscat. Canelurile decalate pornesc din portiunea centrala si culmineaza spre exterior într-o maniera curbata, predominand astfel întreaga circumferinta a benzii de rulare. Gratie acestei configuratii a profilului, anvelopa KUMHO SOLUS 4S HA32 faciliteaza niveluri optime de aderenta si manevrabilitate pe carosabil ud, acoperit de noroi sau zapada.

Marcajul M+S atesta versatilitatea anvelopei KUMHO indiferent de sezon, mentinand la nivel optim performantele oferite, în mod consecvent, pe întreg parcursul a anului.

Profilul KUMHO Solus 4S HA32 a fost premiat cu distinctia Red Dot Design datorita design-ului sau inovator.

Modelul all season Solus 4S HA32 este produs în cincizeci si sapte de dimensiuni, cuprinse între 13 si 19 inci, cu o latime maxima de 245 mm.

Cel mai renumit producator de anvelope din Coreea

Cu sediul central în Coreea de Sud, Kumho Tire deține la nivel mondial 8 fabrici și 14 filiale regionale, devenind în timp o companie internațională care exportă produse în valoare de peste 1,8 miliarde de dolari către aproximativ 180 de țări.

Punând în prim plan competența tehnologică, compania sud-coreeană a reușit să își dezvolte în mod continuu gama de produse, grație cunoștințelor acumulate în centrele de cercetare și dezvoltare din China, America, Germania și Gwangju, cu scopul de a redefinii standardul de performanță disponibil într-un segment de preț accesibil.

Kumho Solus 4S HA32 CASTIGATOR in cel mai recent test Auto Bild la capitolul randament kilometric! kumho-brand-banner

Furnizor de prima echipare

Kumho este furnizor de anvelope de prim montaj pentru cei mai renumiți producători de automobile din lume. Printre aceștia se numără Grupul Volkswagen, Mercedes-Benz și chiar producătorul autohton Dacia.

Distinctii si premii

Datorită performanțelor remarcabile, anvelopele KUMHO au fost apreciate și premiate în numeroasele teste desfășurate de publicațiile cu renume din domeniu precum AUTOBILD, Auto Motor und Sport (Germania), ADAC Motorwelt (Germania), Auto Club Europa (ACE) Lenkrad și GTU, astfel obținând calificative foarte bune și recomandări.

Profilul KUMHO Solus 4S HA32 a fost premiat cu distinctia Red Dot Design datorita design-ului sau inovator.

Pentru a evidenția aceasta nouă reușită a brandului, KUMHO Tire va expune modelul Solus 4S HA32 în muzeele Red Dot Design din Germania și Singapore în decursul următoarelor luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.