Insight Audi Design iti permite sa descoperi cum este conceput un automobil Audi, fie ca vorbim despre un SUV sau un model dintr-un alt segment. O poti face de pe PC, tableta sau chiar de pe telefonul mobil. Pentru ca Audi este primul constructor care pune la dispozitie un tur interactiv si in acest segment extrem de interesant al activitatii companiei.

Tururi online inca din noiembrie 2019

Audi a pus la dispozitie tururile online, pe platforma www.audi.stream, inca din luna noiembrie 2019. Inainte ca pandemia cu noul Coronavirus COVID-19 sa aduca indemnul #stamacasa. Si, impreuna cu el, sa „deschida”, virtual, muzee si fabrici.

A fost, la acea vreme, primul constructor care a oferit tururi online. Si a facut-o cu „Audi live at the Ingolstadt factory”. Serviciu pe care l-a oferit gratuit. Evident, accesul este permis doar in anumite zone ale uzinei. Si poti vedea si afla detalii despre anumite produse si despre anumite tehnologii. Este insa un program care s-a bucurat de un imens succes. Iar acum, iata, face un nou pas.

Insight Audi Design - vezi cum se concepe un Audi Insight-Audi-Design

Insight Audi Design, gratuit

Si turul „Insight Audi Design” este gratuit. Mai mult, este un tur in care beneficiezi si de un ghid in limba germana sau engleza. Imaginile video iti fac cunostinta cu echipele care lucreaza in departamentul de design. Ca si cu procesele care au loc in acest departament. Sau modul in care este gandit limbajul de design al marcii.

In plus, serviciul se poate customiza. Grupurile isi pot alege momentul in care efectueaza acest tur. Si, mai mult, pot chiar avansa tematici pe care le considera de interes pentru a fi integrate in aceasta prezentare. Una care dureaza minimum 20 de minute. Si iti deschide portile unei lumi care, nu-i asa, pana nu cu multa vreme in urma erau inaccesibile. Mai mult, pe baza feedbackului primit, cei de la Audi promit ca vor dezvolta acest serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.