Touchscreen digital

Touchscreen-ul digital pe volan. Este noua propunere a celor de la Hyundai. Primele informatii au fost deja furnizate, iar constructorul spune ca exista deja si un prototip.

Potrivit oficialilor marcii sud-coreene, conceptul a fost testat pe un Hyundai i30. Nu este prima incercare de gen, Volkswagen fiind unul dintre numele importante care studiaza ideea. Exista insa o diferenta in acest caz. Hyundai a inlocuit butoanele de pe volan cu doua ecrane.

Touchscreen-ul digital cu feedback haptic

Constructorul a precizat ca ecranele beneficiaza de feedback haptic. Soferul poate schimba functiile, in functie de preferinte, dar si designul iconitelor. Proiectul include si un instrumentar de bord digital, cu doua ecrane suprapuse, separate de 6 mm, care ofera efect 3D.

Potrivit inginerilor Hyundai, touchscreen-ul digital elimina distragerea soferului. Mai mult, datele sunt corelate cu cele de pe volan. In fine, mai exista un ecran si pe plansa de bord. Acesta este destinat informatiilor de navigatie si controlului sistemelor audio si de ventilatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.