McLaren a anunțat încă din vara anului trecut că lucrează la dezvoltarea unui hypercar cu 3 locuri, un succesor pentru legendarul McLaren F1. Acum, constructorul britanic a publicat un prim teaser cu noul model și a anunțat că acesta va fi lansat în producție de serie în 2019, dar și că toate unitățile au fost vândute.

Viitorul hypercar McLaren va avea propulsie hibridă și peste 900 de cai putere, dar nu mai este disponibil 164115l-610x390-b-6dab6686-300x192Hypercarul a primit numele de cod BP23, întrucât este al doilea model cu 3 locuri dezvoltat de McLaren: unul va fi poziționat central și are dimensiuni normale, iar alte două locuri mai mici sunt amplasate în spate. „Mașina va fi dedicată drumurilor lungi, dar cu performanțele așteptate din partea oricărei mașini McLaren”, afirmă constructorul.

Noul model va fi produs în numai 106 unități, la fel ca și McLaren F1. Chiar dacă va apărea pe piața abia peste 2 ani, toate unitățile au fost deja vândute unor „clienți loiali”, care vor avea privilegiul de a-și alege culorile, materialele pentru tapițerie și alte aspecte de personalizare. Prețul este estimat la 2,5 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.