banda

Tine-ti banda! Un indemn important in trafic. Sunt insa oameni pentru care spatiul propriu este important si in pat. Ford a tinut cont de acest lucru si propune o solutie pentru un somn mai linistit.

Patul inteligent a fost proiectat si conceput de constructorul american. Ideea sa este aceea de a nu permite vreunuia dintre parteneri sa ajunga in jumatatea celuilalt. Un aspect care, potrivit specialistilor in psihologie, este un factor important pentru un somn odihnitor.

Banda importanta in pat?

Ford si-a numit produsul Lane-Keeping Bed. Sau “Pat pentru mentinerea benzii”. Tehnologia utilizata este inspirata de aceea folosita de sistemele de asistenta a soferului. Mai precis de aceea care ii ajuta pe soferi sa pastreze masina intre marcajele benzii de rulare.

Exista si o diferenta. In acest caz nu se foloseste o camera video pentru a detecta depasirea marcajului. In schimb, sunt utilizati senzori de presiune. Iar daca o persoana intra in jumatatea cealalta, salteaua se ruleaza automat in lateral. Asfel este restabilit echilibrul, intr-un mod simplu si ingenios.

Strategie de marketing

Anthony Ireson, directorul de marketing al Ford Europa, releva si un alt aspect. Ideea a fost pusa in practica si pentru a promova tehnologia utilizata la masini. “Asistenta petru mentinerea benzii face condusul mai usor si confoortabil. Am pornit de la premisa ca un produs pentru acasa cu o gandire similara, ii familiarizam cu tehnologia aceasta”, a spus Ireson.

Nu stim daca s-au gandit si la situatia in care partenerii isi doresc sa treaca voluntar in cealalta jumatate. Caci pentru doi parteneri care-si doresc sa faca sex, tehnologia devine intruziva.

Sa-i lasam insa sa cugete la acest aspect si sa vedem cum functioneaza patul inteligent intr-un clio video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.