Sir Elton John a decis sa-si vanda Bentleyul Continental GT Speed, care va fi scoasa la licitatie luna aceasta la Silverstone Classic.

Cunoscutul cantaret britanic a cumparat masinade noua, in anul 2014, iar in cei patru ani trecuti de atunci a parcurs cu ea doar 35.405 kilometri.

Potrivit Motor1, organizatorii licitatiei se asteapta sa obtina in schimbul Bentleyului o suma intre 92.000 si 105.000 de dolari.

„E un privilegiu sa putem oferi aceasta masina la Silverstone Clasic”, a declarat Harry Whale, specialist in masini clasice.

Sir Elton John isi scoate la licitatie Bentleyul: Ce suma spera sa obtina bentley2

„Ne simtim incredibil de onorati ca Sir Elton ne-a incredintat noua al lui Continental GT Speed si suntem incantati sa oferit aceasta masina luxoasa clientilor in cadrul licitatiei de luna aceasta”, a adaugat Harry Whale.

Bentleyul detinut de Sir Elton John este de culoare neagra, cu jante de aluminiu de 21 de inchi, care au fost recent retusate. Opțiunile de pe masina sunt consistente. Exista patru pagini complete A4 de optiuni, inclusiv un interior finisat in piele Beluga cu cusaturi contrastante Hotspur Rosu si un numar de panouri din fibra de carbon.

Masina este propulsata de un motor W12 de 6.0 litri, care produce 626 de cai putere, si detine un istoric complet al intrarilor in service.

„Aceasta este o masina farte speciala de la un colectionar exclusivist si reprezinta o oportunitate unica de a detine nu numai unul dintre cele mai prestigioase Bentleyuri, ci si unul dintre modelele ce vor putea fi comparate in viitor cu modele similare”, a mai precizat Herry Whale.

Sir Elton John isi scoate la licitatie Bentleyul: Ce suma spera sa obtina bentley3

Licitatia va avea loc in cadrul Silverstone Classic, o cursa anuala de trei zile pentru masini istorice, desfasurata pe circuitul de la Silverstone.

Anul acesta, evenimentul e programat in perioada 20-22 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.