Hmm… Da, nu mai sunt de multă vreme copil, dar uite că am un motiv serios să aștept Crăciunul cu nerăbdarea cu care, sunt sigur, o face și băiețelul meu, Andrei. Pentru că îmi plac mașinile și mi-am promis încă de la momentul lansării, în iunie, că am să-mi completez colecția de replici la scară ale automobilelor de referință cu ceea ce este unul dintre cele mai spectaculoase kit-uri LEGO din toate timpurile.

Scrisoare către... Moș Crăciun (video) 42056_box4_in-1-300x300

Colegii de la EVO, colecționari de prestigiu al modelelor LEGO susțin că depășește chiar și adulatul kit 8110, al Unimog-ului. Și le dau dreptate, pentru că noul venit, cu seria 42056, un Porsche 911 GT3 RS la scara 1:8, este o adevărată operă de artă. 2704 de piese și, mai presus de toate, conform tradiției, faptul că direcția, suspensiile și eleronul spate ajustabil sunt perfect funcționale, ar putea reprezenta, în sine, un motiv pentru a lansa comanda către LEGO.

Dar apetența specialiștilor companiei pentru detalii recreate perfect nu se oprește aici. Fie că vorbim despre caroserie, roți sau despre cutia PDK funcțională, cu padele, care oferă inclusiv posibilitatea de a acționa micul levier pentru a selecta pozițiile ”Drive” și ”Reverse”. Prețul recomandat nu este deloc mic (249,99 lire sterline), însă, măcar pe mine, LEGO m-a convins că fiecare bănuț investit în această piesă de colecție (care vine inclusiv cu o plăcuță pe care este gravat un număr unic de identificare) are perfectă justificare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.