Un nou producator din Taiwan spune ca bateria lor avansata de 1 megawatt este suficient pentru a le transforma prototipul in unul dintre cele mai rapide lansari din lume.

Constructorul Taiwanez construieste un supercar ce accelereaza chiar mai rapid decat 2020 Tesla Roadster.
Xing Mobility spune ca vede performanta de Roadster-ului ce accelereaza de la 0-100km/h si ii rade in fata: Prototipul Xing, numit bizar „Miss R” ajungand la aceasta performanta in doar 1.8 secunde. In realitate, ambele se vor simtii suficient de puternice incat sa va imobilizeze in scaun, dar dreptul de a se lauda este castigat pe buna dreptate.

Desi Miss R nu arata deloc a supercar finalizat care ar putea intra in productie, este doar o caroserie ce fura privirile pentru dezvoltarea trenului de rulare, ceea ce contine o celula 4116, o baterie cu 98 de module care este una din cele mai dense baterii ca putere dintre masinile electrice de pe piata.

Conceptul dezvolta 1 megawatt, sau 1341 cai putere; la fel ca detinatorului recordului Nio EP9 Chinese EV. Racirea prin scufundare ajuta sa mentina temperaturi normale.

Prototipul Taiwanez de 1341 cai ce atinge 100km/h in 1.8 secunde 92c67ac25745e9a3401457a95f31cc63Nu este singurul vehicul electric din maneca producatorului. In o alta incercare impotriva Tesla, Xing Mobility va prezenta curand un vehicul electric comercial, numit Mr T ( si nu, nu glumin ).

Daca tanara companie poate sa si transforme ideile in realitate, ramane de vazut. Cum si Tesla a aflat, construirea de vehicule nu este usoara. Proiectul „Faraday Future project”, ce este aparent mort, este un prim exemplu de cat de dificila este sarcina de a bate Tesla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.