La doar cateva zile distanta de la prezentarea oficiala, Volkswagen a anuntat preturile pentru Romania ale noului Touareg.

Prezent in aceste zile la Salonul International Auto de la Bucuresti (SIAB), noul SUV al producatorului neamt are un pret de pornire in tara noastra de 49.111 euro.

La acesti bani veti intra in posesia versiunii echipata cu un motor de 3.0 litri V6 TDI, cu 231 de cai putere si o trasmisie automata cu 8 rapoarte.

Linia de echipare pentru aceasta versiune este Style, care ofera, printre multe altele, un sistem de navigatie, jante din aliaj usor de 18 inch, faruri LED si mai multe sisteme de siguranta de ultima generatie.

Preturile pentru Romania ale noului Volkswagen Touareg volkswagen-2

SUV-ul german poate fi comandat si cu motorizarea de 286 de cai putere, cu acelasi motor V6 TDI de 3.0 litri.

59.990 de euro trebuie sa scoata din buzunare doritorii, iar nivelul de echipare cu care vine aceasta versiune este Elegance, care ofera in plus fata de Style jante de 19 inch, tapiterie din piele si insertii decorative de aluminiu s.a.m.d.

Tot 59.990 de euro costa si Touaregul cu linia de echipare Atmoshere, care se deosebeste prin insertiile decorative de lemn.

Ca si-n cazul modelului T-Roc, Volkswagen are un discount semnificativ pentru primii 150 de clienti care rezerva online noul Touareg, cu 231 de cai putere, in versiunea Style: 42.999 de euro.

Preturile pentru Romania ale noului Volkswagen Touareg volkswagen-interior

Noul Volkswagen Touareg a fost prezentat oficial vineri, in China, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai. Cateva ore mai tarziu, producatorul german a dezvaluit noul SUV de dimensiuni mari si in cadrul Salonului International Auto de la Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.