Au aparut informatii despre o noua versiune interesanta a crossover-ului Kodiaq si suna ca o reteta interesanta

Carthrottle: „Cand am luat prima data masina pentru un test pe termen lung Skoda Kodiaq, multi au ras in fata motorului sau mic, de 1,4 litri. Dupa cum se dovedeste, motorul turbo cu 4 cilindrii in linie de 148 CP a fost o unitate mai mult decat demna, dar daca doriti un motor mult mai puternic care sa va plimbe familia dar si o incarcatura de lucruri, avem o veste buna: se pare ca producatorul ceh pregateste o reteta mai rapida a modelului Kodiaq.”

Da, masinii de familie ii este oferit tratamentul vRS (sau doar „RS” in afara Regatului Unit), iar imaginea de mai sus din timpul testelor de la Nurburgring a aparut. Probabil va asteptati sa aiba motorul pe benzina de 2,0 litri „EA888” incercat si testat, dar nu: va fi un motor diesel …

Pregatiti-va: Skoda pregateste un Kodiaq vRS diesel de 236 CP f9836acaf5fd990db8acff3930aa5963

Zvonul este ca noul membru al familiei vRS – imaginat mai sus intr-o randarea de la X-Tomi Design – va folosi un motor twin-turbo diesel de 236 CP. Detaliile sunt putine in afara de asta, dar nu ar trebui sa fie greu sa tragem o concluzie de cum va arata mai exact vehiculul, deoarece aceasta masina are deja un echivalent in gama VW: modelul de top Tiguan Allspace TDI 240 .

Presupunand ca este acelasi motor (si nu vedem de ce nu ar fi acesta), inseamna ca va avea un cuplu util de 500 Nm si va fi capabil sa atinga 100km/h de la odihna in aproximativ 6,7 secunde.

Ar trebui sa fie disponibil la vanzare spre sfarsitul acestui an si se anticipeaza un pret de pornire de aproximativ 39700 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.