Philips Automotive Lighting susține și promovează permanent campaniile care duc la creșterea siguranței în trafic. În afara gamei de becuri auto extrem de performantă, Philips Automotive Lighting lansează în România și kit-ul de restaurare și curățare a farurilor auto.

Philips Automotive Lighting lansează campania “Vizibilitate mai bună, siguranță sporită” Philips_2-300x184De-a lungul timpului învelișul de policarbonat al farurilor se deteriorează fiind afectat de factori naturali precum razele UV sau praful, dar și de acțiuni precum spălatul mașinii sau impactul cu pietricele de pe drum. Toate acestea duc, în timp, la o scădare cu până la 40% a vizibilității pe timp de noapte.

Philips Automotive Lighting a dezvoltat un kit special de restaurare și curățare a farurilor auto prin care se obține o vizibilitate mai bună, ceea ce înseamnă automat și o creștere a siguranței pe drumurile publice, acesta fiind factorul principal de care ține cont Philips atunci când dezvoltă noile produse.

Folosind acest kit, vizibilitatea pe timp de noapte înregistrează o îmbunătățire cu până la 100% . Comparativ cu alte kit-uri similare unde este nevoie de diverse alte unelte pentru curățare, kit-ul de restaurare și curățare a farurilor auto de la Philips este extrem de ușor de utilizat, iar datorită tehnologiilor avansate se obțin rezultate excelente cu un efort minim în doar 30 de minute.

În plus, după folosirea acestui kit suprafața este protejată de razele UV timp de doi ani, Philips Automotive Lighting recomandând atunci repetarea procedeului de curățare cu același kit. În România, prețul recomandat de vânzare este de 100 lei, iar produsul poate fi găsit la Autonet, Autototal sau Emag.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.