Perpetoo se va lansa in mai pe piata de servicii de car sharing. Si promite venituri de peste 1.000 RON pe luna.

Serviciile de car sharing nu sunt o noutate nici la noi. Pony Car Sharing si BCR eGO sunt doua dintre exemple. Ele sunt insa gestionate de companii, care detin flote de masini, si propun preturi standard. Perpetoo propune alta reteta. Car sharing intre persoane fizice.

Cum iti inscrii masina pe Perpetoo?

Orice proprietar isi poate inchiria masina altor soferi. Trebuie insa ca aceasta sa indeplineasca mai multe conditii.

Conditii
– Fabricata dupa 2010
– Sa aiba ITP si revizia la zi
– Sa detina asigurare de tip RCA
– Sa detina vigneta

In plus, masina trebuie sa fie echipata conform legislatiei. Ceea ce inseamna ca trebuie sa aiba roti de vara/iarna, trusa medicala, triunghiuri reflectorizante, extinctor, vesta reflectorizanta.

Pe durata inchirierii masina beneficiaza de asigurare Casco. Acesta este oferit printr-un parteneriat cu Uniqa si Renomia.

Potrivit reprezentantilor Perpetoo, utilizatorii care pun la dispozitie masinile pot castiga lunar intre 1.000 şi 4.000 de lei. Suma nu este limitata insa. Veniturile variaza in functie de model si perioada inchirierii, iar pretul este stabilit de proprietar.

Cum iti alegi masina

Persoanele care au nevoie temporar de o masina in oras vor putea intra pe platforma pentru selecta masina pe care o considera potrivita nevoilor personale. Cererea trebuie aprobata individual de proprietarul masinii.

In prima instanta serviciul urmeaza sa fie disponibil in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi. Reprezentantii Perpetoo estimeaza ca in primul an se va ajunge la 25.000 de automobile disponibile.

Cum este la concurenta?

La Pony Car Sharing pretul de inchiriere incepe de la 36 de lei pe ora, in functie de masina. Acesta se injumatateste daca sunteti blocati in trafic, iar viteza de deplasare scade.

In cazul eGo, pornirea masinii costă 10 lei. Ora de inchiriere este 24 de lei. Masinile sunt suta la suta electrice si pot fi inchiriate doar de clientii BCR.

Exista si bonusuro pentru parcarea in centrul Capitalei, dar si in nordul Bucurestiului. Sau in cazul in care alimentati masina sau o spalati.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.