Au mai ramas doar doua zile pana la prezentarea oficiala, insa Volkswagen a publicat deja un video cu noua generatie a modelului Touareg.

SUV-ul va fi dezvaluit oficial pe 23 martie, cu ocazia Salonului Auto de la Beijing (China).

Din noul teaser publicat de Volkswagen observam o grila impunatoare, farurile LED, dar si stopurile. De asemenea, sunt prezentate si cateva imagini din interior.

A 3-a generatie a modelului Touareg va avea un design inspirat de Arteon si aspira la clasa premium, unde isi doreste sa rivalizeze cu modele Audi sau BMW.

Va fi considerabil mai mare decat actuala generatie si va avea la baza arhitectura grupului Volkswagen, MLC, pe care au fost dezvoltate si Audi Q7 si Bentley Bentayga.

Proportiile Volkswagen Touareg 2018 vor fi asemanatoare cu cele ale conceptului T-Prime, astfel ca ne asteptam la un ampatament intins cu 100 mm si o crestere a lungimii totale de aproximativ 200 mm.

Noul Volkswagen Touareg, dezvaluit intr-un clip video touareg

La capitolul motorizari, vor fi disponibile doua versiuni de 3.0 litri V6 diesel, care vor dezvolta 215 cai putere, respectiv 270 de cai putere, in timp ce un motor mai mare V8 va fi de asemenea oferit doritorilor.

O alta optiune de propulsie va fi un plug-in hybrid GTE, care cuprinde un motor turbo de 2.0 litri TFSI cu patru cilindri si un motor electric mic, cu o autonomie de aproximativ 50 de kilometri.

La interior vom regasi o plansa de bord digitala cu doua ecrane, de 15 inch, respectiv 12 inch.

Pretul n-a fost anuntat, dar ne asteptam sa porneasca de la aproximativ 40.000 de euro si sa ajunga chiar la peste 80.000 in versiunea full.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.