Noul Subaru Forester e primul model sub 50.000 de euro care va utiliza tehnologia de recunoastere a fetei.

Noua generatie a crossoverului nu numai ca poate detecta daca soferul este obosit, dar poate distinge soferii si ajusteaza automat scaunul si oglinzile!

Prezentat recent la Salonul Auto International de la New York, noul Forester nu a suferit o schimbare estetica majora fata de precedenta generatie, asta pentru ca Subaru a dorit sa pastreze stilul si conceptul asemanator ca in ultimul deceniu.

Recunoasterea faciala e de departe cea mai semnificativa adaugare a masinii. Aceasta caracteristica este capabila sa detecteze oboseala si lipsa de atentie a soferului utilizand o camera mica cu infrarosu, montata pe partea superioara a tabloului de bord, care functioneaza in tandem cu camerele cu orientare spre fata EyeSight.

Noul Subaru Forester te recunoaste! forester-interiorCamerele EyeSight pot detecta o coliziune iminenta si transmite un avertisment sonor sau chiar activa franele de siguranta.

Revenind la recunoasterea faciala, poate distinge identitatea soferului si ajusta automat scaunul si oglinzile. Subaru sustine ca aceasta camera cu infrarosu poate chiar sa descifreze identitatea soferului chiar daca poarta ochelari de soare.

Noul Subaru Forester te recunoaste! forester-spateNoul Subaru Forester propunere o singura motorizare, un benzinar de 2.5 litri si 182 cai putere, iar pretul de pornire e in jurul a 30.000 de euro.

Va fi disponibil pentru comenzi din toamna acestui an.

Sursa: Forbes

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.