Numele Tucson a fost o poveste de succes imensa pentru Hyundai Motor. Cu cel mai recent model gata de a iesii de pe linia de productie, iata prezentarea pentru noul Hyundai Tucson.

Soferii europeni s-au bucurat de o aventura plina de dragoste cu unul dintre modelele SUV de la Hyundai Motor, Tucson. Lansarea sa in 2015 a depasit pe toate celelalte de catre producatorul coreean, iar popularitatea sa l-a facut repede un brand ambasador pentru Hyundai pe continent.

De la premiera sa pe piata, Tucson a fost cea mai bine vanduta masina a lui Hyundai din Europa. In termen de trei luni de la data de vanzare, masina a avut 85.000 de comenzi.

In primul sau an de productie, SUV-ul compact a contribuit la fabrica Hyundai Motor Manufacturing Ceha (HMMC) care functioneaza la capacitate maxima. Productia masiva a fabricii a inceput in noiembrie 2008 cu Hyundai i30, in timp ce o echipa de 80 de ingineri a adaptat linia de productie special pentru a introduce Tucson.

Astazi, capacitatea anuala de productie a instalatiei din Republica Ceha este de 300.000 de masini si 600.000 de transmisii. In curand, va incepe productia unei noi versiuni a unei masini mult iubite, New Tucson.

Conceput in Europa, noul SUV compact al lui Hyundai se mandreste cu un design proaspat, cu o linie revizuita a sistemului de propulsie si cu o tehnologie mai avansata, care sa raspunda proprietarilor de masini de astazi. Iata tot ce trebuie sa stiti despre noul Hyundai Tucson.

1. Lansat in New York
Noul Hyundai Tucson a sarbatorit debutul sau mondial la faimosul Salon Auto de la New York. Modelul facelift ofera o actualizare majora a modelului, in timp ce masina se poate lauda cu cele mai recente sisteme avansate de asistenta pentru soferi si motoare de putere modernizate. Aceasta versiune noua redefineste o masina pe care Hyundai a descris-o drept „cel mai important pilot de vanzari din intreaga lume”.

2. Predecesorii castigatori ai mai multor premii
Anterioarele generatii ale acestui model au castigat premii de mare calibru si distinctii atat pentru aspectul lui Tucson, cat si pentru performanta sa de conducere.

De exemplu, noul Tucson a castigat prestigiosul premiu iF Design 2016 in disciplina „Produs”, sub categoria „Automobile / Vehicule / Biciclete”. Premiul a recunoscut aspectul elegant, urban, realizat de echipa de la Hyundai Motor’s Design Center Europe din Rüsselsheim, Germania.

Noul Tucson a castigat, de asemenea, „cea mai buna masina a anului 2016” a ABC, cel mai prestigios premiu pentru automobile din Spania. Impreuna cu modelul i20 al lui Hyundai, Tucson a fost deasemenea in topul sondajului german AUTO TEST 2017, un barometru important al clientilor intr-una dintre cele mai mari piete ale Hyundai.

3. Design atragator
Designul exterior exterior al lui Hyundai Tucson este dominat de caracteristica recunoscuta instantant a producatorului, grila cascada.

O semnatura noua de lumini, rafinata, cu faruri LED, o bara frontala ridicata, un scut si un nou design pentru roti, adauga aspectului revigorat. In plus, spatele masinii este reproiectat cu un spoilere si o toba de esapament si blocuri optice.

4. Motoare modernizate
Noul Hyundai Tucson este primul model al companiei coreene, cu un sistem de propulsie hibrid diesel, sustinut de un motor electric de 48 V.

Este primul model din gama de vehicule Hyundai – si unul dintre primele din intreaga industrie care ofera aceasta noua tehnologie care contribuie la angajamentul brandului pentru un viitor mai curat.

Tehnologia proiectata pentru electrificare cuprinde o baterie litiu-ion, un generator Mild Hybrid Starter (MHSG), un convertor LDC (low voltage DC / DC) si un invertor. Aceste elemente contribuie la reducerea consumului de combustibil al Tucsonului in timp ce accelereaza.

5. Incepe productia
Productia noului SUV compact a inceput in iunie 2018, lansandu-se pe piata europeana in aceasta vara. Noul Tucson este proiectat si construit in Europa pentru soferii europeni si indeplineste cele mai inalte standarde de calitate.

Noul Hyundai Tucson si 8 lucruri interesante despre el Hyundai-Tucson-2018
6. Economie sporita a combustibilului
Cu tehnologia de varf utilizata in noul Hyundai Tucson, Hyundai isi propune sa reduca consumul de carburant si emisiile de CO2 cu pana la 7%. Aceasta este o dovada suplimentara a angajamentului producatorului fata de conducerea ecologica durabila.

7. Alegerea motorului
Noul Tucson este disponibil si cu doua motoare pe benzina care ofera soferilor europeni posibilitatea de a alege. GDI de 1,6 litri si T-GDI de 1,6 litri ofera putere si performanta, in timp ce intreaga serie de motoare a noului Tucson indeplineste noile standarde de emisie Euro 6c pentru o eficienta sporita a consumului de combustibil.

8. Plin de sisteme infotainment si conectivitate
Noul Hyundai Tucson este dotat cu sisteme de infotainment si conectivitate pentru a satisface orice sofer modern. Acestea includ un sistem de sunet premium de la Krell, un incarcator wirelss pentru telefonul mobil cu standardQI, porturi USB fata si spate si un ecran infotainment de 7 inch, care suporta tehnologia Apple CarPlay, Android Auto si conectivitatea Bluetooth.

Noul Hyundai Tucson si 8 lucruri interesante despre el Hyundai-Tucson-interior
De asemenea, este disponibil un sistem de navigatie de 8 inch , care ofera harti 3D si un abonament gratuit de sapte ani la serviciile LIVE, care ofera informatii actualizate, cum ar fi informatii privind traficul si vremea, in timp real.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.