Noul BMW Seria 8 Coupe va fi prezentat in premiera la 15 iunie 2018, in ajunul legendarei curse de 24 de ore.

In ajunul legendarei curse de anduranta de la Le Mans (Franta), BMW va deschide un nou capitol in istoria fascinanta a automobilelor sport ale marcii. La 15 iunie 2018, numaratoarea inversa pentru cursa de 24 de ore de la Le Mans va oferit cadrul perfect pentru premiera mondiala a noului BMW Seria 8 Coupe.

Noul automobil sport de lux a fost dezvoltat in paralel cu BMW M8 GTE, cu care BMW Motorsport se va afla pe grila de start de la Le Mans in chiar ziua urmatoare, pentru prima data din 2011.

In cea de-a doua etapa a Campionatului Mondial FIA de Anduranta (WEC) 2018, BMW va inscrie doua BMW M8 GTE. Aceste masini de curse si-au demonstrat deja potentialul in etapa de deschidere a sezonului, gazduita de Spa-Francorchamps (Belgia), si in IMSA WeatherTech SportsCar Championship, competitia de anduranta din America de Nord. Acum, acestea vor fi urmate de debutul modelului, a transmisiei si a tehnologiei de suspensie de serie.

Competenta profunda din cursele auto este concentrata in special in noul BMW M850i xDrive Coupe, care ofera caracteristici de manevrabilitate dinamica datorita noului motor V8, tractiunii integrale inteligente, diferentialului blocante controlat al puntii spate, directiei active integral, tehnologiei de suspensie M Professional adaptive – dispune de stabilizare activa a ruliului – si jantelor de 20 de toli, din aliaj usor, echipate cu anvelope de inalta performanta.

„Nici ca exista decor mai potrivit pentru premiera mondiala a noului BMW Seria 8 Coupe decat cursa de 24 de ore de la Le Mans”, a declarat Klaus Fröhlich, membru al Consiliului de Administratie al BMW AG si responsabil pentru dezvoltare. „Cursa este o demonstratie autentica de pasiune, dinamica si calitati de anduranta. Aceste caracteristici definesc noul nostru automobil sport intr-un mod special.”

Spectrul larg de experiente de condus reflecta caracterul unic al noului BMW Seria 8 Coupe in cadrul mediului sau competitional. Livrarea spontana a puterii, agilitatea captivanta si cel mai inalt grad de precizie in situatiile de condus foarte dinamic subliniaza personalitatea dovedita in curse a automobilului sport.

BMW Seria 8 Coupe va fi disponibil pentru comenzi in cea de-a doua jumatate a anului 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.