Nokian One este ultimul produs al companiei finlandeze ce este specializată în anvelope. Nordicii și-au făcut un renume din produsele pentru iarnă, însă oferă și modele all-season la fel de bune.

Ultimul exemplu este Nokian One. Care promite rezultate de excepție în ceea ce privește durata de viață. Mai precis, 130.000 de kilometri. Însă trebuie să vă dăm și o veste proastă. Este dezvoltată special pentru piața nord-americană.

Durata de viață: 80.000 de mile (130.000 de kilometri)

Potrivit inginerilor companiei, Nokian One este o anvelopă care poate gestiona mai bine situațiile rutiere periculoase. În timp ce durata de viață a benzii de rulare, de 80.000 de mile, este o perspectivă promițătoare.

Totul este posibil mulțumită materialelor folosite. Pentru că Nokian a decis să transfere rețeta folosită deja în cazul anvelopelor de iarnă. Spre exemplu, fibrele de aramidă. Cele folosite și pentru vestele antiglonț. Și cu care au reușit să facă din Nokian Hakkapeliitta LT3 și R3 produse extrem de căutate. Tocmai pentru rezistența benzii de rulare și a pereților laterali.

Ei bine, acum, în premieră, le integrează și într-un model All-Season. Mai precis, Nokian One. Fibrele sintetice puternice sunt încorporate în peretele lateral al anvelopei pentru a ajuta la absorbția șocului asociat cu impactul provocat de o groapă.

Mai mult, atât de încrezători sunt nordicii în produsul lor, încât oferă Garanție de Groapă. Mai precis, înlocuiesc gratuit o anvelopă dacă se probează că s-a deteriorat din pricina problemelor provocate de acestea. Sau de drumurile deteriorate.

Nokian One oferă și performanțe mai bune la frânarea pe udă și la manevrabilitate față de actuala gama Entyre 2.0 all-season. Precum și rezistență mai mică la rulare. Ca și alte anvelope Nokian, modelul are și un indicator de siguranță pe banda de rulare, care afișează un număr ce arată cantitatea de bandă de rulare rămasă.

Nokian One All-Season, durată de viață 130.000 km! Nokian-One_marker

Nokian One va fi oferit în 70 de dimensiuni de la 14 la 20 inch. În ceea ce privește prețul, acest model ar trebui să fie un pic mai scump decât predecesorul său, Entyre 2.0. Care s-a comercializat pentru prețuri între 80 și 180 dolari pe anvelopă.

Deocamdată, așa cum spuneam, acest model este disponibil doar pentru piața nord-americană. Dar se va produce nu doar în Tennessee, ci și în Europa. Astfel că, poate, va veni în viitor și pe Bătrânul Continent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.