Nissan va prezenta trei vehicule electrice in cadrul Auto China 2018.

Un nou model electric va debuta la Auto China 2018 in Beijing si va fi in centrul atentiei alaturi de noul Nissan Leaf si Nissan IMx Kyro, un concept crossover electric.

Noul model va contribui la satisfacerea cererii crescande de masini electrice in China și evidentiaza angajamentul Nissan de electrificare in cadrul planului intermediar al companiei, Nissan M.O.V.E pana in 2022, si planul TRIPLE ONE al Dongfeng Motor Co., Ltd. Nissan va prezenta, de asemenea, tehnologia electrica de propulsie e-POWER.

Introdus in luna octombrie a anului trecut, noul Nissan Leaf a castigat premiul „2018 World Green Car” in cadrul Salonului Auto de la New York din luna martie.

Modelul reprezinta etalonului viziunii companiei, Nissan Inteligent Mobility, de a schimba modul in care vehiculele sunt alimentate, conduse si integrate in societate.

Cu peste 300.000 de automobile vandute in intreaga lume de la lansarea din 2010, Nissan Leaf conduce in topul celor mai bine vandute masini electrice din lume.

Nissan prezinta 3 vehicule electrice nissan-leag

Nisssan IMx Kuro isi va face debutul in China dupa ce la inceputul acestui an a fost dezvaluit in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Conceptul crossover electric are la baza tehnologia Nissan Brain-to-Vehicle, un sistem care interpreteaza semnalele transmise de creierul soferului, iar vehiculul ar urma sa fie autonom.

Nissan prezinta 3 vehicule electrice imx

Pe langa modelele electrice, Nissan va prezenta la Beijing si noul model Terra.

Nissan Terra e primul vehicul din gama construcotrului japonez si a diviziei LCV sub planurile Nissan M.O.V.E. 2022 si Triple One.

Nissan prezinta 3 vehicule electrice nissan-terra

Conferinta de presa a celor de la Nissan ar urma sa aiba loc pe 25 aprilie.

Salonul International Auto de la Beijing, denumit si Auto China, se va desfasura anul acesta in perioada 25 aprilie – 4 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.