Ford ia cu asalt piata din Europa in acest an. Pe strazi vom vedea o noua generatie a modelului Focus, precum si facelifturi pentru Edge si Ka+.

Modele noi de la Ford Ford-Ka-2018-SpecDupa un an 2017 sub asteptari, in care profitul a fost mai mic cu 81% fata de 2016, constructorul american isi pune sperantele in noua generatie a modelului Focus, a carei lansare va avea loc in luna aprilie.  Initial, prezentarea noului Focus era programata pentru Salonul Auto de la Geneva, insa Ford a dorit ca modelul din clasa C sa atraga toata atentia, in cadrul unui eveniment special.

Modele noi de la Ford 2019-ford-focus-spy-photoPentru inceput, Ford Focus, ansamblat in Germania, la Saarlouis, va fi disponibil in trei versiuni: Vignale, ST si break. Apoi, in viitor vor fi disponibile alte doua versiuni: ST (de performanta) si Active (cu ampatamentul marit).

Va fi cea de-a 4-a generatie a modelului Focus, lansat pentru prima oara in urma cu 20 de ani.

Standul Ford va fi totusi vizitat cu interes si la Salonul Auto de la Geneva, programat in perioada 8-18 martie. In Elvetia vor fi prezentate versiunile facelift ale SUV-ului Edge si modelului de oras Ka+.

AutoNews noteaza ca Edge ar putea fi oferit intr-o versiune cu 7 locuri, ceea ce-ar reprezenta o premiera pentru constructorul american in Europa de Vest.

Modele noi de la Ford ford-edge-seven-seat-seatsAlte noutati de la Ford

Pe langa modelele de mai sus, o versiune improspatata a Mustangului, prezentanta pentru prima oara in 2017 la Salonul Auto de la Frankfurt, va fi diponibila pentru comenzi incepand din acest an.

De asemenea, Ford EcoSport, model ce se construieste la uzina de la Craiova, va primi o versiune cu tractiune integrala.

Iar gama modelului Fiesta va fi completata, tot in acest an, cu alte doua versiuni, Active si ST.

212.806 unitati Ford Focus au fost comercializate pe Batranul Continent in 2017.

Focus ocupa locul 2 in topul celor mai bine vandute modele Ford din Europa, dupa Fiesta, (254.059 vehicule comercializate in 2017).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.