Mini Cabrio pe pârtii? Ei bine, da. Cum perioada de carantină a împiedicat tehnicile tradiţionale de antrenament, echipa de bob a Jamaicăi a trebuit să devină creativă. Și și-a dus regimul riguros de pregătire pe pante cu un astfel de model.

Echipa, compusă din pilotul Shanwayne Stephens (30 de ani), Dy’Neal Fe’ssal (28 de ani) şi Matthew Wilson (30 de ani) se pregătește în Marea Britanie. Și a atacat cea mai mare pârtie interioară din țară, The Snow Center din Hemel Hempstead.

Trioul a împins un Mini Cabrio decorat în culorile inconfundabile ale steagului jamaican. Obiectivul pregătirii este acela de a obţine un avantaj asupra adversarilor înainte de sezonul de iarnă istovitor.

Mini Cabrio pe pârtie, alături de boberii jamaicani! P90410258_lowRes_jamaican-bobsleigh-t-1024x687

Un exercițiu important

Shanwayne a declarat: „Această a doua perioadă de carantină a fost şi mai grea pentru antrenamentul nostru. Matt şi Dy’Neal sunt noi în echipă. Mai mult, nu au fost niciodată într-un bob şi nici măcar nu au văzut unul. Aşa că ne concentrăm pe omogenizarea formulei. Și ne propunem să ajungem cu toţii la acelaşi ritm”.

Peenru a continua: ”Împingerea unui MINI poate părea un pic distractivă, dar acesta a fost un exerciţiu important. Fie și numai prezența pe gheaţă este complet diferită de antrenamentele din vară. Efortul corpului este altul şi îţi utilizezi energia în mod diferit. Temperatura la Snow Centre este de doar -3 grade, este destul de uşor în comparaţie cu ceea ce sunt obişnuiţi şi deja se plâng de frig!”

În timpul verii, în timpul primei perioade de carantină, Shanwayne şi celălalt coechipier, Nimroy Turgott, şi-au menţinut condiţia fizică cu ajutorul unei săli de gimnastică construită acasă. Și au folosit Mini Cabrio ca un banc de forţă.

În prezent, echipajul Jamaicăi se pregătește pentru calificarea la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing din 2022. Iar programul include participarea la diferite competiţii din America de Nord şi Europa. Următorul eveniment major al echipei va fi Campionatul Mondial de la Lake Placid, din februarie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.