În ultimii ani, vânzările înregistrate de Mercedes, BMW şi Audi au fost relativ apropiate din punct de vedere cantitativ, însă anul 2017 aduce discrepanţe majore între performanţele celor trei mari constructori Premium.

Mercedes, cea mai bună lună din istorie download-1La fel ca în primele două luni ale anului, Mercedes a raportat o nouă creştere consistentă, de data aceasta cu aproape 15%, la 282.000 de unităţi. Cu acest rezultat, producătorul de la Stuttgart a înregistrat cea mai bună lună din întreaga sa istorie, pe fondul creşterii puternice de pe piaţa chineză (50.000 de unităţi, +32%).

BMW se menţin în continuare pe locul doi după o creştere a vânzărilor cu 212.000 de unităţi, cu 5.3% peste nivelul înregistrat în aceeaşi perioadă a anului trecut. Acest rezultat a contribuit la obţinerea celui mai bun trimestru din întreaga istorie a companiei, după ce a totalizat peste 500.000 de unităţi vândute.

În schimb, lucrurile nu merg deloc bine pentru Audi, întrucât constructorul german a început anul în scădere, iar luna martie a adus un nou recul al vânzărilor. Astfel, Audi a comercializat doar 173.000 de unităţi în a treia lună a anului, principala problemă fiind lipsa de rezultate pe piața chineză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.