Standul Mazda va fi unul dintre cele mai aglomerate de la cel de-al 88-lea Salon Auto International de la Geneva de luna viitoare.

Niponii vor prezenta, în premiera mondiala, noua Mazda6 Combi, în premiera europeana noua Mazda6 Sedan si doua modele concept: Mazda Vision Coupe si Mazda Kai Concept, precum si un motor de generatie viitoare pe benzina Skyactiv-X.

Mazda ia cu asalt Salonul Auto de la Geneva: Iata ce modele vor fi lansate mazda-kai-1-980x551Mazda ia cu asalt Salonul Auto de la Geneva: Iata ce modele vor fi lansate tpt0fmkipksgiuyioky9Îmbunatatirile aduse Mazda6 sunt cele mai consistente de pâna acum, aducând o calitate si mai crescuta la toate capitolele modelului de referinta al Mazda, se arata intr-un comunicat al companiei.

Acesta prezinta un design exterior mai matur, mai elegant si rafinat, un interior revizuit semnificativ, inclusiv scaune complet noi, performanta crescuta pentru trenul de rulare SKYACTIV, dinamica îmbunatatita, eficienta aerodinamica, antifonare superioara si o gama de elemente de siguranta i-Activesense si mai larga, printre care se numara camera 360° si un sistem inteligent de asistenta a vitezei.

Mazda Vision Coupe, recent încoronat drept ‘Cel mai frumos concept al anului’, adopta forma de baza a unui coupe cu patru usi fluid.

Acesta nu reda miscarea la fel cum o redau alte expresii ale limbajului de design KODO prin caroserie, în schimb exprima o forma simpla, care elimina toate elementele neesentiale, pentru a urma principal „mai putin înseamna mai mult”.

Compacta hatchback Mazda Kai Concept, a carei denumire înseamna „pionier”, ofera primele indicii pentru viitorul marcii Mazda si ilustreaza tehnologiile revolutionare ale companiei si cea mai recenta evolutie a filosofiei de design Kodo.

Skyactiv-X este un motor revolutionar, care introduce o metoda inovatoare de combustie, denumita Spark Controlled Compression Ignition (SPCCI).

Motorul Skyactiv-X, care urmeaza sa devina primul comercial din lume pe benzina care utilizeaza aceasta tehnologie, combina beneficiile motorului pe benzina cu aprindere prin scânteie (energia la turatii ridicate si emisii scazute) cu cele ale unui motor diesel (raspuns rapid si economie de combustibil) pentru a produce un motor crossover care livreaza avantajele ambelor tipuri de agregate.

Salonul Auto de la Geneva 2018 este deschis publicului între 8 si 18 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.