Waze users around the world can now project the app’s real-time traffic and navigation service onto the touch screen in Ford vehicles via SYNC® AppLink® and control it through voice command. For owners of Ford SYNC 3-equipped vehicles, this allows easier access to features including finding efficient traffic routes, locating cheaper fuel prices and reporting traffic accidents.

Ford si Waze s-au alaturat pentru a aduce cea mai mare comunitate in materie de trafic si aplicatie de navigare la gama acestora de automobile prin iPhone.
Disponibil la nivel global prin intermediul aplicatiei Ford SYNC AppLink, utilizatorii Waze pot conecta iPhone-ul la un vehicul echipat cu SYNC 3 si pot proiecta aplicatia direct pe ecranul tactil al autovehiculului.
Pentru proprietarii de vehicule echipate cu sistemul Ford SYNC 3, integrarea in tabloul de bord a Waze permite un acces mai usor la caracteristicile aplicatiei, inclusiv gasirea unor rute eficiente in trafic, localizarea preturilor mai ieftine la combustibil si raportarea accidentelor rutiere.

Utilizatorii Waze din intreaga lume pot proiecta acum serviciul de trafic in timp real si servicii de navigare pe ecranul tactil in vehiculele Ford prin SYNC AppLink si control prin comanda vocala. Pentru proprietarii de vehicule echipate cu Ford SYNC 3, acest lucru permite un acces mai usor la caracteristici, inclusiv gasirea unor rute eficiente de trafic, localizarea preturilor mai ieftine la combustibil si raportarea accidentelor rutiere.

Pentru a le folosi, clientii conecteaza pur si simplu iPhone-ul echipat cu Waze la portul USB al vehiculului lor Ford si vizualizeaza serviciul asa cum este proiectat pe ecranul tactil al autovehiculului. Cu ajutorul sistemului Ford SYNC AppLink, utilizatorii pot accesa in mod convenabil caracteristicile aplicatiei pe un afisaj mai mare si au indrumari vocale prin difuzoarele proprii ale autovehiculului si sistemul de microfon.

Maini libere: Proiectati Waze pe ecranul masinii dumneavoastra Ford si controlati-l prin comenzi vocale Ford_Waze_06

Maini libere: Proiectati Waze pe ecranul masinii dumneavoastra Ford si controlati-l prin comenzi vocale Ford_Waze_05

„Scopul nostru este sa facem cat mai usor posibil accesul utilizatorilor la caracteristicile smartphone-urilor, aplicatiilor si serviciilor care ii intereseaza cel mai mult in masina, fara a trebui sa-si ridice dispozitivul”, a declarat Don Butler, director executiv, Ford Motor Company. „Cu Waze, clientii nostri beneficiaza de avantajele cu care sunt obisnuiti, cu luxul adaugat al experientei pe un ecran mai mare”.

In plus fata de capacitatea de a raporta traficul aglomerat, accidentele si preturile combustibilului, integrarea Waze include actualizari recente ale aplicatiilor, cum ar fi discutia cu Waze, care va permite sa controlati aplicatia prin comanda vocala. Caracteristicile includ, de asemenea, suport pentru rute pentru benzi de vehicule cu o capacitate mai mare de ocupare (carpools), oferind optiuni suplimentare de navigatie si timpi de sosire mai exacti.

„Suntem entuziasmati ca soferii vehiculelor Ford activate SYNC 3 vor putea acum sa utilizeze Waze pentru iOS chiar din tabloul de bord, sa aiba acces la caracteristici cum ar fi cursele planificate, rutele alternative, comenzile vocale Waze si multe altele”, a spus Jens Baron , director de produs, aplicatii in masina, Waze. „De asemenea, vor beneficia de cele mai bune rute si cele mai exacte ETA-uri, datorita comunitatii noastre globale de soferi aflati pe drum, care actualizeaza harta in timp real – ajutand misiunea noastra de a elimina traficul intr-o zi”.

Maini libere: Proiectati Waze pe ecranul masinii dumneavoastra Ford si controlati-l prin comenzi vocale Ford_Waze_01
Waze users around the world can now project the app’s real-time traffic and navigation service onto the touch screen in Ford vehicles via SYNC® AppLink® and control it through voice command. For owners of Ford SYNC 3-equipped vehicles, this allows easier access to features including finding efficient traffic routes, locating cheaper fuel prices and reporting traffic accidents.

Pentru a oferi directii optime de rulare si actualizari ale traficului, Waze foloseste aglomeratia pentru a colecta informatii despre conditiile rutiere de la toti utilizatorii sai. Oamenii pur si simplu tasteaza destinatia si conduc cu aplicatia deschisa pentru a contribui la datele comunitatii de utilizatori a Waze. In acelasi timp, oamenii pot juca un rol mai activ prin impartasirea rapoartelor de pe sosea, inclusiv prin notificarea comunitatii despre accidente, pericole sau modificari ale traseului, care anterior nu erau cunoscute.

Lucrand impreuna, scopul este ca oamenii sa se ajute reciproc sa-si imbunatateasca calitatea calatoriei. Waze poate ajuta navetistii sa evite drumurile aglomerate in favoarea altor rute sau sa vada cand se asteapta ca prietenii sa ajunga la destinatie. Utilizatorii se pot ajuta unul pe celalalt sa econoomiseasca bani prin impartirea preturilor carburantilor in timp ce calatoresc, permitand oamenilor sa navigheze catre cea mai ieftina statie din apropiere.

Pentru a accesa Waze pe AppLink in vehiculul dvs. Ford, veti avea nevoie de software SYNC 3 versiunea 3.0 sau mai mare instalata in vehiculul dvs. Veti avea nevoie, de asemenea, iOS 11.3 si aplicatia Waze descarcata pe telefon. Vizitati ford.com pentru un set complet de instructiuni.

Maini libere: Proiectati Waze pe ecranul masinii dumneavoastra Ford si controlati-l prin comenzi vocale Waze

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.